Horoscopul SĂPTĂMÂNII 31 OCTOMBRIE- 6 NOIEMBRIE: Fereşte-te de jocurile de culise şi strategiile altora!

Publicat pe 30.10.2016 la 22:57 Actualizat pe 30.10.2016 la 23:24

O saptamana in care se poate decide viitorul!

Berbec

O săptămâna excelentă pentru creație, dezvoltare, ascensiune profesională și rezolvări financiare. Dorințele pe care le ai, fie ele și mai vechi, te motivează să faci niște păși pe care nu i-ai putut face până acum. E momentul să accesezi niște fonduri, poate să ceri sprijinul cuiva sau să clarifici proporția implicării într-un parteneriat de afaceri. Pentru unii nativi, e posibil că această săptămâna să aducă informații interesante, mesaje, vești. E un moment bun și să începi un curs, să pornești la un drum care să te ajute să evoluezi în mai multe sensuri, să-ți extinzi sferă relațiilor în străinătate.

Taur

Pentru ține, relațiile și parteneriatele devin centrul existenței, de acum și până pe 14 noiembrie, mai ales dacă urmărești să te aliezi/asociezi sau chiar să te căsătorești sau să-ți iei un angajament pe termen lung. Este o perioadă a dezvoltării și creșterii prin intermediul relațiilor, deci capacitatea ta de cooperare este vitală acum. Oricum, anumite intenții prind contur și se materializează începând de acum. Financiar, e posibil să ai nevoie de resurse externe, iar ele vor veni, trebuie doar să știi cui, cum și cât să ceri. Și mai ales, e necesar să fii deschis să vina spre ține bani și alte favoruri. Să le primești, să fii disponibil pentru ele, dacă vrei să te simți în abundență. Sprijin și vești bune viun din străinătate sau de la persoane aflate la mare distanță, fie că stătut, fie fizic...

Gemeni

Pentru tine, segmentul muncii, al programului zilnic, stilului de viață și sănătății, devine foarte important nu doar în această săptămâna ci în următoarele două săptămâni cel puțin. Acum e momentul să sădești niște intenții, să vezi ce-ți dorești să schimbi sau de ce e nevoie să te desprinzi, la ce să renunți pentru a creă spațiu. Eventual, poți să-ți schimbi regimul alimentar, îți poți alcătui un program de viață mai sănătos și e un moment foarte bun să gândești o strategie de lucru mult mai eficientă la locul de muncă. Săptămâna această îți aduce și conștientizări legate de relații dar și de felul în care ești perceput de către cei din jur. Se hotărăște soartă unor relații.

Rac

O săptămâna care-ți aduce în cale oameni și experiențe potrivite pentru a descoperi și valorifică niște daruri pe care le ai. Într-un fel sau altul, îți aduci aminte să te bucuri de lucruri simple și e posibil să-ți schimbi prioritățile. E recomandat să renunți la atașamentul față de cineva, la posesivitate și chiar gelozie. În a două jumătate a săptămânii, eforturile se concentrează pe obținerea unor rezultate în sferă muncii. E posibil, de asemenea, să faci niște investigații medicale și/sau să te hotărăști să schimbi stilul de viață și alimentația. Una peste altă, este o săptămâna cu multă inspirație și cu soluții venite la momentul potrivit. Bazează-te pe intuiția și flerul tău în a-ți recunoaște aliații.

Leu

Energia acestei săptămâni îți da ocazia să te reconectezi cu sufletul tău, să accesezi zone mai profunde în ființă ta, să recunoști care sunt dorințele tale cele mai aprinse, dar și care sunt atașamentele și ce temeri te împiedică să te simți împlinit și în siguranță. Unii Lei pot să realizeze că își doresc ceva stabilitate, pace în cămin, confort, mai mult spațiu pentru a-și procesa emoțiile. Mijlocul săptămânii te provoacă să te confrunți cu niște adevăruri interioare, fie legat de o relație afectivă, fie de darurile și proiectele tale. E momentul să iei niște decizii în aceste privințe. Iar finalul de săptămâna este foarte productiv, mai ales dacă ți-ai propus să lucrezi.

Fecioară

Accentul este pus pe comunicare, schimb de informații, secrete care se dezvăluie și unele care ți se încredințează, drumuri, discuții strategice și foarte bine alese. E important să fii selectiv în ce privește oamenii cu care vorbești, te întâlnești, negociezi. Oricum, și tu, și ceilalți aveți tendința de a fi secretoși și misterioși, astfel că orice discuție poate deveni un joc al emoțiilor și al nervilor, mai ales dacă urmărești să obții ceva important: un răspuns, un contract, o aprobare. Câștiga cel care are mai multă răbdare și mai multă determinare. În altă ordine de idei, săptămâna îți poate aduce și schimbări în spațiul locativ sau în locul destinat lucrului.

Balanţă

În continuare este activ segmentul financiar, fiind un moment prielnic pentru reconfigurarea acestuia, dar și pentru a descoperi niște hibe ascunse ale unei afaceri sau al unui mod de a gestiona banii. Pe de altă parte, poți descoperi mijloace, soluții și strategii foarte eficiente atât pentru a-ți securiza finanțele, cât și pentru a crește nivelul de abundență, încet și sigur. Unii nativi pot luă măsuri eficiente care vizează casă, locuința, familia. În altă ordine de idei, s-ar putea să ai de-a face cu acte, corecturi aduse unui contract, întâlniri pentru clarificare, schimbări de planuri în ce privește niște călătorii scurte. Originalitatea și creativitatea îi pot ajută pe cei care susțin examene sau conferințe.

Scorpion

Este perioadă din an pe care să ți-o dedici ție exclusiv, mai ales următoarele două săptămâni, în care are loc un proces de regenerare din interior în exterior, a corpului tău, imaginii, relațiilor și vieții. E momentul să te uiți ce funcționează și ce nu, ce alegeri ți-ar fi portrivite, cum ar fi câștigător să te raportezi la anumite proiecte și relații începute deja. În această săptămâna, poți, de asemenea, să descoperi niște resurse materiale suplimentare, niște modalități în care să-ți exprimi darurile și talentele, astfel încât să ai mai multă ușurință și claritate în acest segment. Oricum, începând cu această săptămâna, se dizolvă niște blocaje financiare care ți-au dat bătăi de cap în ultimul an.

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

Horoscopul SĂPTĂMÂNII 31 OCTOMBRIE- 6 NOIEMBRIE: Fereşte-te de jocurile de culise şi strategiile altora!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x