Iarna asta, fii sexy într-o HAINĂ OVERSIZED! Învață să porți puloverul supradimensionat

Publicat pe 16.11.2016 la 09:50 Actualizat pe 16.11.2016 la 09:28

In materie de fashion, singurul articol acceptat in marime XXL este puloverul supradimensionat. Acesta poate fi un element foarte sexy, daca stii cum sa-l porti.

hepta.ro

Sezonul rece rece dă oportunitatea femeilor să-și arate creativitatea și să-și pună în evidență formele. În materie de fashion, singurul articol vestimentar acceptat în mărime XXL este puloverul supradimensionat, cunoscut și ca puloverul oversized. Este călduros, confortabil și, cel mai important, rămâne și anul acesta în topul hainelor care nu trebuie să lipsească din nicio garderogă, în sezonul rece.

Șterge-ți din minte concepția conform căreia un astfel de pulover nu este sexy! Dincolo de tricotajele voluminoase, acest articol inspiră feminitate dacă este purtat cum trebuie. Un bun exemplu în acest sens este dat de vedetele internaționale, care reușesc întotdeauna să iasă în evidență atunci când poartă pulovere oversized.

Pulovere oversized purtate de vedete

Sursa foto: hepta.ro

Puloverul supradimensionat se poate transforma într-un element de bază pentru ținutele tale. În cazul unei astfel de haine de dimensiuni mari, secretul este să fie accesorizat corespunzător și să fie asociat cu articole potrivite, astfel încât întreaga ținută să își păstreze aerul chic, dar să debordeze și feminitate. Nu orice tip de pulover este potrivit pentru obținerea unui look casual atrăgător, astfel că trebuie să fii atentă atunci când alegi culoarea și croiul acestuia. Acesta fiind spuse, află că există trei categorii mari de pulovere oversized care nu trebuie să lipsească din dulapul tău, deoarece sunt potrivite în orice situație și îți vor fi de mare ajutor în perioada următoare.

Pulovere supradimensionate cu croi clasic

Croiala clasică a acestui tip de pulover este, evident, potrivită în obținerea unui look interesant. Optează întotdeauna pentru articole într-o singură nuanță, dar joacă-te cu texturile și încearcă atât tricotaje de dimensiuni mari, cât și materiale mai puțin convenționale, dar la fel de călduroase. Adaugă întotdeauna colanți sau pantaloni din denim sau piele, și încearcă să eviți pantofii eleganți cu toc înalt, mai ales dacă ești în căutarea unei imagini casual veritabile. Bocancii și ghetele sunt mult mai potrivite în completarea unei astfel de ținute, ajutându-te să te transformi într-o femeie atrăgătoare, care știe cum să arate perfect chiar și în cele mai friguroase zi ale anului.

Pulovere supradimensionate cu croiala clasica

Puloverul roz cu aspect catifelat (309 lei), puloverul gri supradimensionat (229,99 lei) și puloverul roz pal cu decolteu rotund (204,99 lei) vor deveni rapid elementele principale ale garderobei tale, pentru că te vor proteja de frig și, în același timp, vor da un aer chic ținutelor tale.


Pulovere supradimensionate cu guler înalt

Acesta este, fără îndoială, acel articol vestimentar care poate fi călduros și sexy în același timp. Puloverul supradimensionat cu guler înalt oferă avantajul de a ascunde complet decolteul, lucru folositor indiferent dacă bustul tău este sau nu unul voluminos. Un astfel de articol îți pune în evidență picioarele și posteriorul, deoarece acoperă partea superioară a corpului, așa că toate privirile vor fi îndreptate într-o altă zonă. Dacă vrei să îndrăznești și mai mult, înlocuiește pantalonii mulați cu o fustă tip creion și asortează la ținută o pereche de botine din catifea. Astfel, te vei face remarcată pe oriunde ai trece.

Pulovere supradimensionate cu guler inalt

Dacă ești în căutarea unei ținute sexy, pe care să o poți purta chiar și în cea mai friguroasă zi a iernii, asigură-te că ai în dulap puloverul gri închis cu guler înalt (91,99 lei), puloverul negru cu guler tricotat (109 lei) sau puloverul maro cu striații (69 lei).


Cardigane supradimensionate

În această perioadă, cardiganul supradimensionat este alegerea favorită a fashionistelor. Este confortabil și poate fi accesorizat cu ușurință, deoarece este o haină foarte versatilă care poate fi purtată sub orice circumstanțe. Avantajul pe care îl aduce acest tip de pulover oversized este acela că poate scoate în evidență anumite trăsături ale siluetei sau, dimpotrivă, poate masca unele imperfecțiuni. Pe de-o parte, talia subțire îți va fi pusă în evidență cu un pulover de dimensiuni mari și o lungime medie. În cazul în care ești în căutarea unei haine care să acopere surplusul de pe șolduri, tot cardiganul va fi soluția problemei tale, secretul fiind să alegi un pulover mai lung.

Cardigane supradimensionate

Asigură-te că ai întotdeauna la îndemână cardiganul bej cu mâneci trei sferturi (82,99 lei), cardiganul oversized cu buzunare aplicate (195 lei) sau cardiganul supradimensionat gri deschis (229,99 lei), deoarece îți vor fi de mare ajutor atunci când vrei să conturezi anumite forme ale siluetei tale sau, din contră, să le faci invizibile.

În articolul

Iarna asta, fii sexy într-o HAINĂ OVERSIZED! Învață să porți puloverul supradimensionat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 mai 2024. Gemenii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
A plecat să studieze în Spania acum 10 ani şi n-a mai vrut să se întoarcă. Ce l-a dezamăgit cel mai mult pe Radu în România
a1.ro
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a pășit în fața altarului
HelloTaste.ro
Plăcintă cu cartofi și șuncă. Rețetă de plăcintă sărată, pentru gustări zilnice
Catine
Zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire
useit.ro
Nokia 3210 revine pe piață după 25 de ani. Cât costă și cum arată varianta din 2024 a telefonului legendar
as.ro
„Regina sufletului meu!” Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: „Te iubesc”
MediCOOL
Ce simptome apar când ai tensiune mare. Cum îți poți da seama că suferi de hipertensiune 
Spynews
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov
DeParinti
Sarcina după 35 de ani: riscurile implicate
MediCOOL
Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană. Ce e indicat să știi despre fiecare
HelloTaste
Batoane pufoase cu gem. Rețetă simplă pentru deliciul copiilor
x