Iat-o pe singura femeie pilot de Formula 1

Publicat pe 21.02.2013 la 10:21 Actualizat pe 21.02.2013 la 10:38

Se numeste Susssie Wolff si este singura femeie din lume ce activeaza ca pilot de Formula 1.

Sussie are 30 de ani, iar in aceasta primavara BBC urmeaza sa difuzeze un documentar despre viata ei.

Sussie si-a inceput cariera de pilot la 8 ani cand a inceput sa conduca pentru echipa de carting a firmei Williams. Astazi ea traieste in Elvetia, impreuna cu sotul ei, austriacul Toto Wolff.

„Filmarile pentru documentar au fost cel mai greu lucru pe care l-am facut vreodata. Nu imi place viata publica, asa ca avand o camera dupa mine timp de noua luni sa spunem ca a fost o provocare destul de mare” declara ea.

De filmarile s-a ocupat chiar de fratele protagonistei: „A fost greu sa combin rolul de documentarist cu cel de frate. Trebuia sa imi amintesc permanent ca sunt acolo sa o filmez pe Sussie, insa in momentele dificile, instinctul de frate isi facea datoria. A fost o provocare cateodata sa mentin balanta, insa este o poveste deosebita ce trebuie spusa. Susssie a fost foarte deschisa si onesta, iar eu ii sunt foarte recunoscator ca m-a lasat sa arunc o privire in viata de Formula 1.”

„Nu concurez pentru a demonstra cat de bune sunt femeile in comparatie cu barbatii. Concurez pentru ca este pasiunea mea si sper ca acest documentar sa poata arata oamenilor cum arata o lume a competitiei, o lume in care sunt de cand eram o copila.” spune Sussie.

O alta femeie in aceasta lume a barbatilor, a fost spanioloaica Maria de Villota care si-a pierdut ochiul drept intr-un accident care a avut loc in 2012.

Foto: hepta.ro

În articolul

Iat-o pe singura femeie pilot de Formula 1

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x