Își vând virginitatea pe 3000 de dolari. Povestea CUTREMURĂTOARE a fecioarelor din Cambodgia, care ajung prostituate de lux

Publicat pe 05.11.2014 la 09:42 Actualizat pe 05.11.2014 la 10:23

Virginitatea unei femei este neprețuită, cu toate acestea, țările asiatice i-au pus un preț - 3000 de dolari

Virginitatea unei femei este neprețuită, cu toate acestea, țările asiatice i-au pus un preț - 3000 de dolari. Bărbații bogați sunt dispui să plătească sume consistente pentru a profita de inocența unei fete, motiv pentru care prostituția și traficul cu virgine a devenit o adevărată afacere.

Shocking statistics: Jodie travelled to Camodia where she learnt there are 50-70,000 sex workers 40 percent of them are under age

Nu toate fetele ajung la traficanți. Unele își vând fecioria pentru bani, în timp ce altele ajung pur și simplu prostituate.

Adevărul despre viața acestor fete a ieșit la iveală într-un documentar realizat de Jodie Marsh, care a reușit să cunoască o parte din victime. Deși cariera sa se bazează pe "a vinde sex" ca model, femeia de 35 de ani este recunoscătoare că nu a trebuit să facă altceva decât să pozeze dezbrăcată.

O tânără de 23 de ani din Cambodgia muncește acum în acest mediu, după ce a fost forțată de boala tatălui său să își vândă virginitatea pentru a face rost de bani pentru operație.

Desperate situation: Jodie said more needs to be done to help vulnerable women like Sukhon

"Am fost dusă la un restaurant și apoi la un hotel. Mi s-a spus să mă dezbrac și să fac un duș. Apoi mi s-a spus să rămân dezbrăcată așa că eram acoperită doar cu un prosop. Tremuram și nu știam ce să fac pentru că deja acceptasem să fac sex. "

În mod tragic, după cele întâmplate, tânăra spune că nu mai ține legătura cu familia sa, deși gestul său a fost pentru ei. "Mă doare că familia mă ține la distanță, dar înțeleg pentru că ei nu m-au rugat să îmi vând virginitatea."

Tatăl copilei mărturisește că îi este recunoscător pentru sacrificul care i-a salvat viața, dar și-ar fi dorit să existe altă cale. Atunci când a aflat că fiica sa și-a vândut virginitate a simțit mânie, tristețe și regret, dar nu se mai putea face nimic.

"De vină sunt mamasan (femeile "pești") și situația în care ne aflăm." O astfel de mamasan, al cărui nume nu apare în documentar, povestește că nu există nici o opreliște pentru clienții care plătesc. "Dacă un client vrea o virgină, eu voi găsi fata potrivită pentru el. Primesc comision de la client și de la fată. Uneori fetele sunt mulțumite de munca mea și îmi oferă bacșiș."

Sursă:

dailymail

În articolul

Își vând virginitatea pe 3000 de dolari. Povestea CUTREMURĂTOARE a fecioarelor din Cambodgia, care ajung prostituate de lux

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x