Imagini ULUITOARE de la concertul Deliei. ”Delia’s Winter Wonderland”

Publicat pe 06.12.2016 la 16:15 Actualizat pe 06.12.2016 la 16:43

Imagini desprinse parca din basme au fost surprinse la concertul Deliei, sustinut la Teatrul National Bucuresti. Un concert de zile mari, asemenea celor sustinute de marile staruri internationale.

Delia a devenit în ultimii ani cea mai iubită artistă din România. Cu piese mereu pe primele locuri în topuri, peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube, adunate doar în ultimii 2 ani, multe concerte sold out și jurată în X Factor și iUmor, artista a susținut un show excepțional pe 5 decembrie, la Teatrul Național București: ”Delia’s Winter Wonderland”.

Un spectacol SOLD OUT, în doar o lună de la punerea în vânzare a biletelor, ”Delia’s Winter Wonderland” a scris aseară o nouă filă în muzica românească. Concertul s-a întins pe parcursul a aproape 2 ore, iar Delia a fost acompaniată de excelenta orchestră condusă de maestrul George Natsis. Atât melodiile din repertoriul internațional, cât și cele proprii, au fost rescrise special pentru acest concert, tot de către maestrul George Natsis, rezultatul fiind o armonie excepțională de voci și instrumente.

Pe scena decorată feeric, au urcat pe rând, artiști cu greutate în muzica românească. Horia Brenciu și Dan Bittman au fost doar doi dintre cei care au cântat alături de Delia.

Printre invitații Deliei s-au numărat corul Winter Voices, alături de care artista a interpretat emotionant Hallelujah; Rareș Cojoc (de 14 ori campion național la dans sportiv) împreună cu partenera lui, Ada Matei, dar și grațioasa pereche de balerini formată din Diana Gal și Egoitz Segura (Spania). Spre bucuria publicului, pe scenă și-a făcut apariția și ”Delia mică” - denumire dată de fani fetiței care o reprezintă pe Delia în copilarie în clipul “Cine m-a făcut om mare”.

Fetița a jucat un rol important în spectacol împreună cu maleficul Grinch, interpretat de francezul Patrik Cottet Moine, personaj cunoscut publicului din România după participarea la iUmor.

La finalul piesei ”Cine m-a făcut om mare”, Delia a invitat-o pe mama ei pe scena să recreeze o poză din copilărie, moment care a emoționat intreaga sală.

Spectacolul a luat sfârșit abia după două bisuri.

Baletul de dans COBO condus de către Bogdan Boantă și Andra Cocuta Gheorghe a strălucit în costumele spectaculoase făcute special pentru acest show de către Hilke Muslim. Totodată, și costumele Deliei au fost făcute special pentru ”Winter Wonderland” tot de către Hilke Muslim.

Grafica expusă în peste 200 de module de ecran led și făcută pentru acest show de către NRG Moldova a avut ca laitmotiv fulgul de nea, în jurul căruia s-a și construit întregul show, iar scenografia grandioasă a conturat perfect starea de tărâm magic al iernii.

În ”Delia’s Winter Wonderland” și-a făcut apariția și bradul uman, dispus pe 3 etaje și format din 6 fete-brad care au dansat în sincron.

Fotografii: Miluta Fluieras

În articolul

Imagini ULUITOARE de la concertul Deliei. ”Delia’s Winter Wonderland”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x