In aprilie la Euforia TV

Publicat pe 01.04.2013 la 14:05 Actualizat pe 01.04.2013 la 14:26

Blonda letala care ii face din vorbe. Roscata focoasa care ii scoate din minti. Sau bruneta cu personalitate care ii pune la incercare.
Aici poti sa fii cum vrei. Blondele, roscatele si brunetele isi unesc fortele incepand din aprilie.
Razbunare, Private practice si Partial legal, formeaza un trio fatal la Euforia TV.

Partial legal - din 2 aprilie la 23:00



Kate (Sarah Shahi) este avocat la firma familiei sale. Dezamagita de sistem, e ferm convinsa ca justitia poate fi facuta si in afara curtii de judecata. Astfel, alege cariera de mediator. De la moartea tatalui ei, relatia cu noua sa sefa, mama vitrega, s-a complicat, iar situatia cu viitorul ei fost sot, Justin (Michael Trucco), nu e tocmai limpede. Kate face tot posibilul sa se concentreze asupra carierei si sa ignore propriile probleme.


Private practice - Medici in Santa Monica


Este un serial care urmareste destinul lui Addison Forbes Montgomery din momentul in care decide sa paraseasca spitalul “Seattle Grace” (Grey’s Anatomy) si sa ia viata de la inceput in Santa Monica, un loc insorit, spre deosebire de ploiosul Seattle, alaturi de prietenii ei din facultate, Sam si Naomi, care detin o clinica privata specializata pe inseminarea artificiala.
In momentul in care realizeaza ca s-a plafonat, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, Dr. Addison Forbes Montgomery, Addie pentru prieteni, decide sa schimbe totul. Paraseste Seattle-ul, lasand in urma un mariaj incheiat prost si se indreapta increzatoare catre Santa Monica, unde este primita cu bratele deschise de cei mai buni prieteni din facultate: Sam si Naomi care, desi au reusit sa puna pe picioare o clinica privata, realizeaza ca pe plan personal nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda si se hotarasc sa divorteze, ramanand totusi parteneri de afaceri. Addie se alatura echipei, incepe sa se adapteze noului mediu, isi redescopera pasiunea pentru medicina, intelege ca viata merge mai departe si, cu toate ca sansele sunt minime, isi pastreaza vie speranta ca intr-o buna zi isi va putra tine in brate propriul copil.
Serialul este, mai presus de orice, o poveste despre viata, iubire, prietenie si nadejde.
Din 8 aprilie de la 20:00.

Razbunare

Este un serial ce ruleaza in peste 40 de tari din intreaga lume. El a batut a audienta seriei Lost, fiind nominalizat la People's Choice Awards 2012.

Povestea este urmatoarea: Emily Thorne (Emily VanCamp) soseste in Hamptons unde intentioneaza sa-si petreaca vara si inchiriaza o casa alaturi de cea a familiei Grayson. In realitate, Emily este Amanda Clarke a carui tata fusese inchis pe viata pentru o crima pe care nu o comisese; tatal si fiica nu s-au mai vazut niciodata.

Amanda revine in Hamptons, pentru a se razbuna pe aceia care ii facusera rau parintelui sau, cu o lista, iar prima pe aceasta lista este Victoria Grayson – femeia pe care tatal ei a iubit-o si care, la final, l-a tradat. Din momentul in care isi pune planul pe hartie, incepe sa patrunda in acea comunitate pentru a-i distruge unul cate unul. Insa pe masura ce timpul trece, ea se implica emotional din ce in ce mai mult si are dubii asupra motivului initial si mai ales asupra faptelor pe care le intreprinde.

Razbunare – din 8 aprilie de la 21:00.

În articolul

In aprilie la Euforia TV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x