În ele sunt SECRETELE tale! Ce spun PALMELE despre PERSONALITATEA ta!

Publicat pe 16.09.2016 la 23:26 Actualizat pe 17.09.2016 la 00:22

Viitorul e..in mainile tale.

Există la fel de multă diversitate între mâini ca și între fețe. La o examinare atentă, chiar și doi gemeni identici prezintă diferențe care nu se văd la început. La fel se întâmplă și cu mâinile.

Mâinile fiecărui individ au o formă, dimensiuni, culori și texturi diferite. Știm, de altfel, că fiecare dintre noi este diferit de ceilalți, că este unic într-un anumit mod. Din acest motiv, studiul mâinilor este atât de interesant: ne ajută să descoperim un individ singular, care nu are nicio copie.

"Dumnezeu a lăsat semne în mâinile tuturor oamenilor, pentru ca fiecare să-i cunoască Opera."

Interpretarea formei mâinii și a degetelor își are originea în cele mai vechi timpuri. Studiul mâinii arată caracterul, aptitudinile unei persoane.
Știință și artă în acelși timp, studiul mâinilor era foarte popular între egipteni, caledonieni, evrei și romani. Filosofii greci și latini aveau un respect deosebit pentru această știință. Între cei care au studiat-o s-au aflat: Aristotel, Platon, Albert cel Mare, Iulius Caesar. Aproape de Evul Mediu, această artă începe să cadă în uitare…și va reveni în vogă cu ajutorul a doi savanți: căpitanul Artpentigny și pictorul Derbarolles.

Această revigorare va căpăta contur spre finele secolului trecut.

În zilele noastre, Universitatea Allâhâbâd, din India, acordă un doctorat în studiul mâinilor după câțiva ani de studii. Această știință are o multitudine de aplicații, arătând la fel de bine înclinațiile ca și funționarea fizică și emoțională a unei persoane.

Studiul mâinilor este o știință, fiind necesari mulți ani de studiu pentru a stăpâni puțin multitudinea de cunoștințe necesare unei bune interpretari. Nu există o metodă mai bună de lucru decât să te cunoști pe tine însuți mult mai bine înainte de a-i descoperi pe ceilalți. Seamănă puțin cu psihiatrul care își face propia psihanaliză pentru a-și cunoaște eul interior înainte de a-i putea înțelege corect și ajuta pe alții.

Citeşte mai departe aici:

În articolul

În ele sunt SECRETELE tale! Ce spun PALMELE despre PERSONALITATEA ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x