„În floarea vârstei”, la 66 de ani: Ea este bunicuța cu măsuri perfecte și o carieră de model profesionist

Publicat pe 11.12.2013 la 12:15 Actualizat pe 11.12.2013 la 12:54

Casting-urile pentru defilări și cataloage fashion nu mai țin atât de mult la reguli. Dacă înainte designerii și retailerii preferau modelele de peste 16 ani, acum scouterii deschid bine ochii și aleg fetișcane de pe băncile școlii, dar și modele în vârstă. Așa se face că Sarah Wiley, o bunicuță de 66 de ani, a captat interesul fotografilor de modă și al agențiilor de modelling.

Acum nouă ani, Sarah se pregătea de o pensionare liniștită. Petrecea timpul liber cu familia și cu nepoții, care se mândreau cu bunicuța lor frumoasă pe rețelele de socializare. Una dintre fotografiile de familie a atras atenția unui fotograf profesionist care a întrebat-o dacă ar vrea să realizeze un pictorial de lifestyle.

Credeam că mă duce cu zăhărelul. M-a asigurat, însă, că totul e cât se poate de serios. M-am distrat de minune și exact când îmi strângeam lucrurile, gândindu-mă că a fost o experiență frumoasă, mi-a spus că ma pricep la asta”, povestește Sarah. De atunci, bulgărul de zăpadă a prins formă - bunica a ajuns pe mâinile agenției de modelling Close Management, a încheiat un contract cu GMTV, a apărut la emisiunea lui Gok Wan, „Cum să fii sexy”, difuzată de Euforia TV și este imaginea John Lewis.

Formele ei perfecte (81-69-94) și succesul neașteptat nu i s-au urcat la cap sirenei de argint. Sarah Wiley nu face nimic special pentru a se menține în formă, în afară de ocazionalele exerciții fizice. Ea crede că silueta se datorează trecutului său de balerină, iar frumusețea, personalității: „Interesul, curiozitatea care ți se citește în privire îi atrage pe ceilalți. Trebuie să fii viu și atent la ceea ce e înconjoară”.

foto: Sara Wiley/ Close Models

În articolul

„În floarea vârstei”, la 66 de ani: Ea este bunicuța cu măsuri perfecte și o carieră de model profesionist

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x