Confruntare! Primele declaraţii ale lui Jennifer Aniston despre sarcină! Pentru a o potoli pe Jolie, actriţa vorbeşte despre căsnicia cu Theroux

Publicat pe 13.07.2016 la 13:15 Actualizat pe 13.07.2016 la 13:26

Actriţa americană Jennifer Aniston, în vârstă de 47 de ani, a declarat că s-a ”săturat până peste cap” de zvonurile apărute în presă despre o posibilă sarcină a ei şi de modul în care femeile sunt ”cercetate cu privirea” şi reduse ”la nivelul unui obiect”, informează contactmusic.com.

Actriţa americană Jennifer Aniston, în vârstă de 47 de ani, a declarat că s-a ”săturat până peste cap” de zvonurile apărute în presă despre o posibilă sarcină a ei şi de modul în care femeile sunt ”cercetate cu privirea” şi reduse ”la nivelul unui obiect”, informează contactmusic.com.


Jennifer Aniston, una dintre protagonistele serialului ”Prietenii tăi/ Friends”, a publicat un eseu foarte lung în The Huffington Post, în care a mărturisit că s-a săturat de ”lucrurile şocante” pe care paparazzi sunt dispuşi să le facă doar pentru a o fotografia pe ea şi pe soţul ei, actorul Justin Theroux.
”Permiteţi-mi să încep prin a spune că nu am răspuns niciodată unor bârfe, până acum. Nu-mi place să îmi consum energia pe industria minciunilor, dar am vrut să particip la o conversaţie mai amplă, care a început deja şi care trebuie să continue. Întrucât nu folosesc reţelele de socializare, am decis să îmi expun părerile în scris (într-un ziar tipărit, n.r.)”, a scris vedeta americană.

Vreau să ştiţi că nu sunt însărcinată. Însă m-am săturat până peste cap. Sunt sătulă până peste cap de felul necruţător în care ne sunt analizate corpurile în cele mai mici detalii, sub deghizarea unor sintagme precum «Jurnalism», ”Primul Amendament» şi «Ştiri despre celebrităţi»”, a continuat Jennifer Aniston.

În fiecare zi, eu şi soţul meu suntem hărţuiţi de zeci de fotografi agresivi care ne urmăresc prin faţa casei noastre, care sunt dispuşi să facă lucruri şocante pentru a obţine un anumit tip de fotografie, chiar dacă acest lucru înseamnă să ne pună pe noi în pericol sau pe nefericiţii pietoni care trec pe acolo din întâmplare”, a precizat actriţa.
Vedeta americană, în vârstă de 47 de ani, a criticat, de asemenea, modul în care femeile sunt ”cercetate cu privirea” şi reduse ”la nivelul unui obiect”.

Această cercetare cu privirea şi obiectificare la care sunt supuse femeile sunt absurde şi deranjante. Felul în care sunt prezentată în mass-media reflectă pur şi simplu felul în care femeile sunt prezentate în general în presă, măsurate după standarde deformate de frumuseţe.

”Anumite standarde culturale au nevoie de o perspectivă diferită pentru ca noi să îi vedem pe oameni aşa cum sunt ei în realitate - este vorba de o acceptare colectivă, un acord subconştient”, a spus vedeta americană.

Jennifer Aniston, născută pe 11 februarie 1969, a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul Rachel Green pe care l-a interpretat în serialul TV

”Prietenii tăi/ Friends”. După încheierea acestui sitcom, actriţa s-a orientat spre cinematografie şi a jucat cu precădere în comedii şi comedii romantice.

Actriţa americană a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt în perioada 2000 - 2005. S-a recăsătorit în vara anului 2015 cu actorul Justin Theroux.

În articolul

Confruntare! Primele declaraţii ale lui Jennifer Aniston despre sarcină! Pentru a o potoli pe Jolie, actriţa vorbeşte despre căsnicia cu Theroux

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x