În spatele unei FEMEI PUTERNICE, stă un BĂRBAT PUTERNIC. Ce rol joacă, de fapt, Răzvan în viața Deliei

Publicat pe 27.10.2016 la 15:34 Actualizat pe 27.10.2016 la 15:52

Delia si Razvan Munteanu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton.

Povestea lor de iubire a luat naștere în urmă cu șase ani. S-au cunoscut, s-au plăcut, iar apoi lucrurile au venit de la sine. Este vorba despre Delia și Răzvan Munteanu, care astăzi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton.

El nu îi este doar soț, ci și prieten și ajutor de nădejde. Răzvan este cel care are grijă ca totul să funcționeze perfect în viața vedetei, astfel încât Delia să-și facă meseria de artist natural, să se exprime cum simte și să evolueze după bunul plac.

"Sunt omul care are grijă ca toate celelalte persoane care au un rol bine definit, PR, producător, manager, tour manager, să facă o echipă bună, să fiu o interfaţă între ei şi Delia, un liant cu ceilalţi.

Ca o persoană pe care o cunosc foarte bine îi ştiu nevoile, capacităţile, visele, nebuniile. Încerc să i le transpun în practică. Nu am un rol bine definit, e un rol de ajutor, al PR-ului, al producătorului show-ului, al producătorului muzical, ai celor care aleg piese, ai celor care stabilesc strategia.

Mă implic pentru că ştiu foarte bine ce i se potriveşte. În acelaşi timp sunt un analist al pieţei muzicale, de aici şi de afară. Totul pleacă de la ce îi place ei. Delia a făcut în ultimii ani doar lucruri care i-au plăcut. Erau piese care puteau să performeze din punct de vedere muzical, dar care nu s-au făcut pentru că nu erau pe stilul ei.

Nimic nu a fost forţat cu Delia, tot ce a făcut ea a fost natural. Nu i s-a impus ceva pentru că aşa era bine. Nu! Tendinţa cam asta este, pentru că ea este încurajată să compună. Ultima ei piesă, „Cine m-a făcut om mare“, este compusă de ea, atât linia melodică, cât şi versurile. Ea se implică şi regizoral.

Toţi construiesc în jurul ei şi al personalităţii ei. Nu este genul de artist care să fie fabricată şi să facă totul după un model. Dacă ceva nu este pe stilul ei atunci nu face. Asta s-a transmis bine fanilor, tot ce a făcut a făcut cu plăcere şi şi-a asumat toate situaţiile, piesele şi spectacolele", a povestit Răzvan Munteanu în cadrul interviului oferit pentru adevărul.ro.

În articolul

În spatele unei FEMEI PUTERNICE, stă un BĂRBAT PUTERNIC. Ce rol joacă, de fapt, Răzvan în viața Deliei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x