Începând din 2 martie, Andreea Berecleanu ne surprinde cu un nou rol în televiziune!

Publicat pe 01.03.2015 la 09:07 Actualizat pe 01.03.2015 la 09:15

Din 2 martie, de luni până vineri, la finalul Observatorului Matinal, Antena 1 aduce un proiect special, Estetica Premium by Andreea Berecleanu

Din 2 martie, de luni până vineri, la finalul Observatorului Matinal, Antena 1 aduce un proiect special, Estetica Premium by Andreea Berecleanu.

Pasionată de tot ce înseamnă tehnici de medicină estetică, lifestyle şi frumuseţe, vedeta Antena 1 trece pentru prima oară în postura de producător. „Acum un an am demarat proiectul Estetică Premium. În luna septembrie a apărut portalul de sănătate şi frumuseţe www.esteticapremium.ro, sursă de încredere pentru toate femeile care doresc să cunoască, să afle, să citească, să descopere! Toate informaţiile vor ajunge acum şi pe tv. Luminile se vor aprinde de luni, la 7.50 dimineaţă, la Antena 1! Este darul meu pentru voi!”, a declarat Andreea Berecleanu.

Proiectul „Estetică Premium by Andreea Berecleanu” va fi prezentat în fiecare dimineaţă de luni până vineri de Ana Maria Gheorghe şi Anamaria Stancu Ionescu, vedetele Observator.
„Estetică Premium este cel mai nou proiect în care m-am implicat 100%. Aici învăţăm împreună cum să rămânem tineri, frumos, dar mai ales sănătoşi. Sunt fericită că pe toţi cei implicaţi în acest proiect îi cunosc deja. Suntem o gaşcă făină şi mă bucur că pot să fac echipa bună cu Ana Gheorghe şi în acest proiect, nu doar la meteo”, a declarat Anamaria Stancu Ionescu. „Propunerea Andreei Berceleanu de a face parte din echipa Estetică Premium mă onorează. Întodeauna am fost preocupată de viaţă sănătoasă şi îmi place să fiu la curent cu toate noutăţile din domeniu. Cu Proiectul Estetică Premium asta vom face: vom prezenţa telespectatorilor tratamente super moderne, reţete din restaurantele de top, sfaturi de la specialişti în estetică, alimentaţie, decoraţiuni, vom arată că şi în România sunt mii de posibilităţi de a avea grijă de trupurile şi sufletele noastre pentru că avem la îndemână soluţii de top”, a declarat Ana Maria Gheorghe.

În articolul

Începând din 2 martie, Andreea Berecleanu ne surprinde cu un nou rol în televiziune!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x