Începe cel mai important târg de nunţi al anului - Mariage Fest Editia XV

Publicat pe 11.11.2014 la 09:09 Actualizat pe 11.11.2014 la 09:18

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nunţilor şi primul Târg Internaţional de nunţi localizat în România,are loc la Palatul Parlamentului, în perioada 21 - 23 Noiembrie.

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nunţilor şi primul Târg Internaţional de nunţi localizat în România, cu o zonă special dedicată expozanţilor internaţionali, are loc la Palatul Parlamentului, în perioada 21 - 23 Noiembrie.

Târgul aduce anul acesta 2 surprize speciale pentru miresele anului 2015: sesiune specială Black Friday cu rochii de mireasă reduse cu 90% şi parteneriat cu Emag ce include vouchere cadou în valoare de 500 RON.

Mariage Fest a creat prima sesiune de Black Friday cu rochii de mireasă în anul 2012. Pe 21 Noiembrie între orele 12:00 şi 20:00, are loc Black Friday cu reduceri de 90% la peste 300 rochii de mireasa şi reduceri considerabile la toate serviciile de nunta.

Anul acesta Mariage Fest colaborează cu Emag, sub sloganul “Viaţa în 2 începe cu noi.” Este prima colaborare în favoarea tinerilor căsătoriţi în cadrul căreia EMAG oferă exclusiv vizitatorilor Mariage Fest un voucher cadou în valoare de 500 RON pentru cumpărături de casă nouă. Cuponul valoric se primeşte împreună cu biletul de acces la târg.

Mariage Fest a început din 2007, cu o ediţie anuală care a continuat şi în 2008, iar din 2009 târgul s-a împărţit în 2 ediţii: Ediţia de primăvară şi ediţia de toamnă, un concept nou în România.

Cunoscut ca şi primul festival de nunţi în aer liber, ţinut în fiecare an în Piaţa Constituţiei, Mariage Fest a oferit viitoarelor cupluri o ofertă completă si profesionistă.

Pentru mai multe informaţii despre Mariage Fest, accesaţi www.mariagefest.ro

În articolul

Începe cel mai important târg de nunţi al anului - Mariage Fest Editia XV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x