Interesant! Ce indică mâinile despre personalitatea ta

Publicat pe 17.02.2014 la 08:48 Actualizat pe 17.02.2014 la 16:29

Mâinile tale spun mai multe despre tine decât ai crede. Tot ce trebuie să faci este să analizezi lungimea degetelor și poziționarea lor și îți poți da seama dacă ești o persoană cu înclinații artistice sau nu, dacă ești predispus să ai succes financiar sau nu și alte lucruri interesante.

Mâinile tale spun mai multe despre tine decât ai crede. Tot ce trebuie să faci este să analizezi lungimea degetelor și poziționarea lor și îți poți da seama dacă ești o persoană cu înclinații artistice sau nu, dacă ești predispus să ai succes financiar sau nu și alte lucruri interesante.

Măsoară lungimea degetelor tale. În general, cel mai lung deget reprezintă cam ⅞ din mărimea palmei tale. Dacă el este însă la fel de lung ca și palma, atunci se consideră că ai degete lungi. Degetele mai mici de ⅞ din lungimea palmei sunt scurte, restul sunt medii.

Degetele lungi indică o înclinație spre detalii. Aceste persoane analizează bine orice situație și sunt destul de critice.

Degetele scurte înseamnă o persoană orientată spre o imagine de ansamblu. Ele se axează pe lucruri concrete și nu se încurcă în detalii.

În general arătătorul este considerat a fi cel mai important deget în citirea palmei. El mai este numit și degetul “oglindă” pentru că este un bun indicator al personalității.

Un arătător lung indică faptul că persoana în cauză poate fi un lider înnăscut. Este responsabilă și are standarde ridicate atât în privință propriului comportament, cât și cel al altora. Au tendința de a reflecta asupra lucrurilor, de a ține un jurnal, sunt atrase de astrologie și astrologie.

Un arătător scurt înseamnă lipsă de încredere în propria persoană. Aceste persoane au probleme în exprimarea adevăratelor sentimente și a fi sinceri. Au tendința de a dezvolta propbleme de sănătate ce survin ca urmare a autodistrugerii: fumat, alcoolism sau o dietă nesănătoasă.

Degetul mijlociu, numit și peretele, reprezintă atitudinea față de autoritate și limitele mintale. O persoană care are degetele mijlocii lungi este una care ia regulile în serios. EI nu respectă doar legile în sine ci și principiile care le guvernează. Ele sunt serioase și pot fi chiar și plictisitoare.

Un deget mijlociu destul de scurt indică un spirit liber, o persoană care trăiește după propriile reguli.

Inelarul este mereu un deget destul de lung, iar în cazul bărbaților, cu cât este mai lung indică o nevoie mai mare de atenție și o stimă de sine ridicată.

Degetul mic măsoară capacitatea de comunicare și cea financiară a unei persoane.

- un deget mic lung indică un bun comunicator și o persoană de succes din punct de vedere financiar. Un deget mic poziționat mai jos decât celelalte trei degete (inelar, mijlociu si index) pot indica nevoia unei persoane protectoare în viața acestei persoane.

Degetele mari scurte indică abilitatea de a rezolva probleme și a depăși cu ușurință situațiile dificile.

Degetele mari lungi indică un nivel ridicat de disciplină și perseverență.

Flexibilitatea degetelor

Împinge ușor degetele pe spate, spre încheiatura mâinii. Cu cât degetele sunt mai flexibile, cu atât ești o persoană spontană, deschisă către idei noi. Degetele rigide indică încăpățânare și o putere mare de concentrare. Însemnă și că de îndată ce te-ai hotărât asupra unui lucru nu vei fi dispus să îl schimbi.

Distanța dintre degete

Dacă degetul mijlociu și arătătorul sunt apropiate, acest lucru indică faptul că vei reuși să te impui și să îți împlinești visele prin propriile forțe. Dacă sunt distanțate, atunci modul în care îți vei atinge țelurile va depinde mult de ajutorul celor din jur.

Dacă inelarul este înclinat către sau apropiat de degetul mijlociu, acest lucru înseamnă că personana în cauză este una artistică.

Când inelarul și degetul mic sunt distanțate, acest lucru indică multă independență în gândire.

Foto: hepta.ro
În articolul

Interesant! Ce indică mâinile despre personalitatea ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x