Invata cum sa te imbraci remarcabil la un curs intensiv de stil personal, pe 26 - 27 octombrie!

Publicat pe 07.10.2013 la 14:19 Actualizat pe 07.10.2013 la 14:31

Vrei sa te imbraci remarcabil, fara sa apelezi la un stilist? Este suficient sa stapanesti principiile de baza ale vestimentatiei corecte, potrivit tendintelor, preferintelor personale si siluetei tale. Irina Markovits, consultant de stil si jurnalist de moda, te invita la singurul curs intensiv de stil si imagine personala, pe 26-27 octombrie si 23-24 noiembrie, in Bucuresti.

Cursul "Fii propria ta stilista" porneste de la o idee simpla: ca sa iti poti construi tinute corecte si un stil vestimentar remarcabil, trebuie intai sa stapanesti o serie de principii, reguli si secrete stilistice.

Pe parcursul a doua zile (26-27 octombrie si 23-24 noiembrie), cursul de stil al Irinei Markovits puncteaza si aprofundeaza cele mai importante aspecte ale stilismului personal. La final, participantele vor putea face schimbarile pe care si le doresc, profunde sau doar de moment - de la a se imbraca pentru a parea mai suple sau a face primul pas spre un stil mai feminin, pana la a avea o garderoba mai organizata, tinute mai creative, o imagine mai actualizata sau doar a fi mai selective la shopping.

"Fii propria ta stilista" te invata, printre altele, cum sa iti identifici propria silueta si sa intelegi principiile vestimentare de baza (alegerea croielilor si lungimilor potrivite, plasarea imprimeurilor si accesoriilor, folosirea punctelor focale) pentru crearea celei mai corecte tinute si garderobe; cum sa iti alegi imbracamintea, imprimeurile, accesoriile si machiajul in functie de pigmentatie si culoarea parului tau; care sunt regulile de asortare ale culorilor si bijuteriilor; cum sa iti definesti stilul vestimentar actual si ce instrumente stilistice ai la dispozitie cand vrei sa il schimbi ; cum sa iti organizezi garderoba, sa pui in aplicare principiul mix & match si cum sa faci shopping cu discernamant, selectiv si calitativ.

Pentru a pastra caracterul interactiv si intensiv al cursului, dar mai ales pentru a putea acorda fiecarei participante recomandari personalizate, numarul de locuri este limitat la 15 persoane.

La finalul cursului, participantele vor primi fise-profil de stilism, recomandari personalizate (croieli in functie de silueta, palete cromatice individuale), idei de organizare si reorientare a garderobei, idei de shopping, instrumente si exercitii de evaluare zilnica a tinutelor proprii.

Taxa de participare: 120 euro/ persoana

Orar : 26-27 octombrie si 23-24 noiembrie, intre orele 11:00 -17:30

Inscrieri si detalii suplimentare la: inscrieri@imagematters.ro

La finalul cursului pot fi eliberate atestate de participare nominale. Informatii complete despre agenda si temele celor doua zile de curs gasiti aici.

Despre Irina Markovits

Irina Markovits este consultant de stil, creator de imagine pentru personalitati din business si politica, personal shopper si blogger/ jurnalist de moda.

Din martie 2006, Irina sustine "Fii propria ta stilista", primul si singurul curs de stil si imagine personal desfasurat la nivel national (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Sibiu, Constanta), iar din martie 2013 deruleaza "Style Conversations", workshopuri bi-lunare de moda, tendinte si stil personale, ajunse la editia #7. Activitatea ei este completata de cursuri de Stilism & Tendinte la Scoala DallesGo, ateliere de Istoria Modei la Fundatia Calea Victoriei, rubrici permanente de jurnalism de moda in ForbesLife Romania si articole zilnice pe StyleDiary.ro, blogul propriu.

În articolul

Invata cum sa te imbraci remarcabil la un curs intensiv de stil personal, pe 26 - 27 octombrie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x