Istoria hainelor în poveşti şi imagini. Cele mai frumoase 4 cărţi de modă pe care să le citeşti în luna noiembrie

Publicat pe 05.11.2014 la 10:13 Actualizat pe 05.11.2014 la 10:28

Pentru zilele friguroase de noiembrie, în care stai mai mult timp în casă, ţi-am pregătit o incursiune în lumea modei şi a stilului impecabil cu ajutorul celor mai inspirate cărţi de gen.

Pentru zilele friguroase de noiembrie, în care stai mai mult timp în casă, ţi-am pregătit o incursiune în lumea modei şi a stilului impecabil cu ajutorul celor mai inspirate cărţi de gen.

Dincolo de importanţa lor practică, aceste albume sunt adevărate obiecte de colecţie care te vor introduce în universul artistic al celor mai importante personalităţi din modă şi ne invită să descoperim o lume unică a esteticii vizuale.

Chanel Collection and Creations – o lectură obligatorie pentru iubitoarele de modă de pretutindeni. Cartea oferă o imagine exclusivă din culisele arhivei private Chanel şi o selecţie de desene realizate de Mademoiselle Coco începând cu anii 1920.

Yves Saint Laurent – având o prefaţă scrisă de Pierre Berge, prietenul şi partenerul de business al creatorului, albumul explorează toate sursele de inspiraţie ale fantasticului Yves Saint Laurent: pictura, sculptura, teatru, operă, literatură şi cinema.

Valentino – schiţe originale, imagini de pe catwalk şi din culise, 50 de ani ai casei Valentino surprinşi în 300 de pagini.

Vogue: The Editor’s Eye – o lectură care ne invită să luăm parte la ceea ce înseamnă munca a opt editori de modă legendari din redacţia Vogue. Interviuri şi fotografii fascinante, cu o introducere care poartă semnătura lui Hamish Bowles, toate adunate sub forma unei cărţi cu adevărat spectaculoase.

Toate cărţile prezentate pot fi achiziţionate de pe amazon.com!

În articolul

Istoria hainelor în poveşti şi imagini. Cele mai frumoase 4 cărţi de modă pe care să le citeşti în luna noiembrie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x