Jennifer Lawrence cu lenjeria intimă la vedere la premiera "Hunger Games: Catching Fire"

Publicat pe 19.11.2013 la 13:04 Actualizat pe 09.12.2013 la 22:07

Cel de-al doilea film din seria "Jocurile foamei: Sfidarea" a avut premiera la Los Angeles, după ce în urmă cu câteva zile a avut lansarea mondială la Londra.

Realizat după seria de volume a lui Suzanne Collins, primul film al trilogiei s-a impus aproape imediat ca un titan de box office, obţinând încasări mondiale de 693 de milioane de dolari, în 2012.

"Jocurile foamei" prezintă aventurile tinerei Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) din Panem, o societate autoritară dominată de oligarhii din Capitoliu, care domnesc prin teroare în cele 12 districte în care trăieşte majoritatea populaţiei.

În primul film, Katniss şi prietenul ei Peeta (Josh Hutcherson) au ieşit învingători la cea de-a 74-a ediţie a "Jocurilor foamei", organizate de Capitoliu, în cadrul cărora concurenţii din fiecare district trebuie să se ucidă între ei pentru a câştiga.

Spectatorii regăsesc cele două personaje principale în acest al doilea film din serie, aflaţi în plin "turneu al învingătorilor", o operaţiune de propagandă organizată pentru a calma mulţimea agitată, în faţa căreia cei doi tineri se prezintă împotriva voinţei lor.

Iritat de personalitatea protestatară a tinerei Katniss, preşedintele din Panem (Donald Sutherland) decide, pentru a o elimina, că a 75-a ediţie a jocurilor va fi disputată de foşti câştigători. Katniss şi Peeta se vor întoarce deci în arenă, în condiţiile în care revolta stă să izbucnească în districtele oprimate.

Acest filon contestatar, preludiu al revoltei descrise în al treilea opus din serie, care va fi lansat pe marile ecrane în două părţi, în 2014 şi în 2015, a permis accentuarea mesajului politic al trilogiei.

"Cred că mesajul important pentru tinerele generaţii este de a le spune cât de esenţiale sunt ele pentru definirea societăţii viitorului", a declarat, vineri, Jennifer Lawrence, în timpul prezentării filmului pentru presă, la Beverly Hills, după cum declară Mediafax.

Lansarea oficială în întreaga lume a părții a doua a trilogiei va avea loc între 15 și 28 noiembrie. În România îl puteți viziona deja în cinematografe.

Foto: Hepta

În articolul

Jennifer Lawrence cu lenjeria intimă la vedere la premiera "Hunger Games: Catching Fire"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x