JOJO, despre moartea lui Gyuri Pascu: ”O să ne reîntâlnim acolo, sus”

Publicat pe 29.09.2016 la 10:42 Actualizat pe 29.09.2016 la 11:07

Clipe grele pentru toti cei care l-au cunoscut si apreciat pe Ioan Gyuri Pascu.

Colegi, prieteni, familie, oameni simpli, toți și-au luat bun rămas de la Ioan Gyuri Pascu. La doar 55 de ani, actorul și muzicianul a decedat în cursul zilei de luni, în urma unui infarct.

Deși este însărcinată în șase luni, Cătălina Grama-Jojo a mers să își ia adio de la fostul ei coleg de la Divertis. Dărâmată de această despărțire, actrița și-a exprimat suferința și pe internet.

Ieri, l-am aplaudat pe Gyuri pentru ultima oară... Când Toni ne-a rugat să îl aplaudăm, am început toți să plângem... Nu am mai trăit asta până acum... Să aplaud un om drag cu atâta tristețe în suflet și să știu că nu îl voi mai întâlni niciodată”, a scris Cătălina pe pagina ei de Facebook.

Atmosfera a fost una extrem de tristă: ”I-am privit pe toți colegii mei și toți plângeau, având chipuri de copii. M-au năpădit zeci de amintiri din anii în care am râs împreună și ne-am bucurat de bucuria voastră, a celor care ne-ați urmărit și susținut atâția ani. Cândva, o să ne reîntâlnim acolo, sus. Poate că și cerul are nevoie de umor, uneori. Până când ne vom revedea, odihnește-te în pace dragul nostru Gyuri!”, am mai mărturisit Cătălina Grama.

Într-un articol publicat pe blogul său, Cătălina a rememorat momentele vesele din timpul filmărilor pentru emisiunile celor de la Divertis. Ea ne-a arătat ce se întâmpla pe platoul de filmare, atunci când camerele nu erau pornite.

Îmi amintesc cu drag cum râdeam în hohote și cum eram de neoprit și nu puteau da acțiune la cadru din cauza noastră atunci când filmam cu Gyuri și Monica și cu toți ceilalți colegi ai mei. Gyuri Pascu putea face o sală întreagă sau o țară întreagă să râdă în hohote apărând doar cu o chiuveta la subraț. Fără să spună nimic. Câți dintre cei de acum pot face asta?

La doar 55 de ani, actorul şi muzicianul Ioan Guyri Pascu s-a stins din viață. Decesul a avut loc, luni dimineața, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator. Informația a fost confirmată, pentru agerpres.ro, de coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița.

În articolul

JOJO, despre moartea lui Gyuri Pascu: ”O să ne reîntâlnim acolo, sus”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x