Kanye West, declaraţie ŞOC: "Aş fi votat pentru Donald Trump. Celebrităţile sunt noii filosofi ai lumii moderne"

Publicat pe 18.11.2016 la 19:31 Actualizat pe 18.11.2016 la 19:39

Rapperul Kanye West i-a surprins pe spectatorii prezenţi la un concert pe care l-a sustinut in orasul San Jose.

Rapperul Kanye West i-a surprins pe spectatorii prezenţi la un concert pe care l-a susţinut în oraşul San Jose joi seară în momentul în care a dezvăluit pe scenă că, deşi nu a votat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, dacă ar fi făcut acest lucru, ar fi votat pentru Donald Trump, întrucât celebrităţile sunt ”noii filosofi” ai lumii moderne, informează site-ul revistei New Musical Express.

Starul american, care se consideră el însuşi un favorit în cursa pentru următoarele alegeri prezidenţiale americane din 2020, a susţinut un show în oraşul San Jose în cadrul turneului său intitulat ”Saint Pablo”.

”V-am spus că nu am mers să votez, nu-i aşa? Însă dacă aş fi mers la vot, aş fi votat pentru Trump”, a dezvăluit artistul american în timpul acelui concert.

Un spectator din public a dezvăluit apoi pe Twitter că rapperul Kanye West a făcut mai multe declaraţii controversate în timpul show-ului, spunând că îi plac ”stilul de dezbatere” al lui Donald Trump şi felul în care politicianul republican i-a făcut pe rasişti ”să se dea în vileag”, adăugând că acest fenomen reprezintă ”abia începutul”.

De asemenea, Kanye West şi-a exprimat încă o dată dorinţa de a deveni preşedinte ÎN 2020 şi a spus că celebrităţile reprezintă ”noii filosofi” ai lumii moderne, deoarece starurile din showbiz au acelaşi drept şi aceeaşi probabilitate de a câştiga o funcţie în administraţia centrală ca politicienii.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este un rapper şi producător muzical american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 premii Grammy.

În articolul

Kanye West, declaraţie ŞOC: "Aş fi votat pentru Donald Trump. Celebrităţile sunt noii filosofi ai lumii moderne"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x