Kylie Minogue, primele declarații după despărțirea de logodnicul ei. Cine este femeia care le-ar fi "stricat" relația

Publicat pe 03.02.2017 la 14:30 Actualizat pe 03.02.2017 la 14:52

Este oficial! Artista a facut anuntul.

hepta.ro

"Devastată" și cu "inima distrusă", Kylie Minogue a confirmat despărțirea de logodnicul ei, Joshua Sasse. Presa străină susține că motivul separării celor doi îl reprezintă o actriță celebră.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue, în vârstă de 48 de ani, care a avut în trecut relaţii cu rockerul Michael Hutchence - regretatul solist al trupei INXS - şi cu actorul Olivier Martinez - fostul soţ al actriţei Halle Berry -, a publicat vineri pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram un mesaj în care a confirmat despărţirea de logodnicul ei, actorul Joshua Sasse, informează contactmusic.com.

Vă mulţumesc pentru toată dragostea şi sprijinul pe care mi l-aţi acordat în acest capitol recent din viaţa mea”, a scris artista australiană în textul care însoţeşte o fotografie publicată pe Instagram, ce prezintă un răsărit de Soare.

Acum vă mulţumesc pentru iubirea şi înţelegerea de care aţi dat dovadă după ce eu şi Josh am decis să ne despărţim. Fiecare i-a urat celuilalt să aibă parte de tot ce e mai bun în lume, într-o perioadă în care ne îndreptăm spre noi orizonturi”, a adăugat Kylie Minogue.

Marta Milans

Despărţirea cuplului a fost raportată în premieră pe site-ul tabloidului britanic The Sun în noaptea de joi spre vineri. Mai multe surse au spus că Joshua Sasse a fost dat afară din reşedinţa pe care celebra cântăreaţă o deţine în Londra, deoarece vedeta pop era nemulţumită din cauza prieteniei logodnicului ei cu actriţa spaniolă Marta Milans, în vârstă de 34 de ani.

Cei doi au devenit buni prieteni anul trecut, în timpul filmărilor de la producţia cinematografică americană ”No Tomorrow”, ce au avut loc în oraşul canadian Vancouver.

Kylie Minogue a fost văzută recent în public fără inelul de logodnă, iar mai multe surse au dezvăluit pentru The Sun că artista este ”absolut devastată” şi ”complet cu inima zdrobită” în urma acestei despărţiri.

Relaţia dintre Kylie Minogue şi Joshua Sasse a început în 2015, după ce cântăreaţa a fost invitată să aibă o apariţie episodică în serialul TV ”Galavant”, al cărui protagonist era actorul britanic.

Artista australiană, în vârstă de 48 de ani, şi iubitul ei britanic, în vârstă de 29 de ani, şi-au anunţat logodna în februarie 2016, prin intermediul unui anunţ publicat în cotidianul Daily Telegraph.

Cântăreaţa a spus în octombrie 2016 că ea şi logodnicul ei au luat decizia de a nu se căsători până când căsătoriile gay nu vor fi legalizate în Australia.

Kylie Minogue, care şi-a început cariera ca actriţă, în serialul australian ”Neighbours”, a mai avut relaţii cu artiştii Jason Donovan, Lenny Kravitz şi regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul Olivier Martinez.

A cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile ”Locomotion“ şi ”I Should Be So Lucky“, iar începând cu 1988 a lansat 13 albume de studio, cel mai recent datând din 2015 - ”Kylie Christmas”. Materialele sale discografice s-au vândut în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

În articolul

Kylie Minogue, primele declarații după despărțirea de logodnicul ei. Cine este femeia care le-ar fi "stricat" relația

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x