Lady Gaga, dezamăgită de victoria lui Donald Trump. Uite cum a PROTESTAT diva împotriva lui!

Publicat pe 09.11.2016 la 19:42 Actualizat pe 09.11.2016 la 21:12

Cantareaţa Lady Gaga, o sustinatoare a candidatei democrate Hillary Clinton.

Cântăreaţa Lady Gaga, o susţinătoare a candidatei democrate Hillary Clinton, a protestat, miercuri dimineaţă, în faţa Trump Tower din New York, după victoria repurtată de republicanul Donald Trump în alegerile prezidenţiale americane, informează telegraph.co.uk.

Vedeta pop a urcat pe un camion de salubrizare şi a ridicat în mâna stângă o pancartă pe care era scris mesajul ”Love trumps hate” (”Iubirea învinge ura”), un slogan pacifist utilizat în campania democratei Hillary Clinton, bazat pe un joc de cuvinte ce constă în omonimia dintre numele de familie al lui Donald Trump şi verbul ”to trump” (”a învinge”, ”a întrece”, ”a depăşi”, n.r.).

Cu câteva ore mai devreme, Lady Gaga a fost văzută în timp ce a plâns în culisele sediului de campanie al democratei Hillary Clinton, în noaptea de marţi spre miercuri, potrivit lui Kasie Hunt, corespondent politic al MSNBC.

Pe măsură ce orele treceau şi devenea tot mai clar faptul că Donald Trumpa va deveni următorul preşedinte al Statelor Unite, Lady Gaga a publicat următorul mesaj pe Twitter: ”Mă aflu într-o cameră plină de speranţă, ne vom face auziţi. Luptaţi pentru bunătate, egalitate şi iubire. Nimic nu ne va opri. Spune o rugăciune, America!”.

Prezentă la o întrunire publică din cadrul campaniei electorale a lui Hillary Clinton, la începutul acestei săptămâni, artista a vorbit cu multă pasiune în sprijinul candidatei democrate: ”Ea are o carieră în politică de mai multe decenii, experienţă, educaţie, leadership şi înţelepciune. E pregătită să fie preşedinte. A continuat să meargă înainte şi a continuat să lupte pentru drepturile femeilor. A continuat să lupte pentru cauza copiilor noştri. A continuat să lupte pentru aceia care se află în situaţii dificile”.

Referindu-se la subiectul victoriei din campania prezidenţială, artista a adăugat: ”Dacă noi suntem americani adevăraţi, atunci trebuie să trecem de la a-i vedea pe susţinătorii lui Trump ca pe adversarii noştri la a-i vedea ca pe aliaţii noştri. Ce spune Hillary? Ce spunem noi, cei care o susţinem? Spunem că suntem mai puternici împreună. Şi ceea ce eu văd în această femeie remarcabilă este faptul că ea este pregătită să readucă pacea în această ţară. America nu e cu adevărat America fără cetăţenii ei”.

În articolul

Lady Gaga, dezamăgită de victoria lui Donald Trump. Uite cum a PROTESTAT diva împotriva lui!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x