Le recunosti? 10 vedete inainte si dupa operatiile estetice

Publicat pe 04.09.2013 la 13:53 Actualizat pe 19.02.2017 la 11:35

Pe unele le stii asa cum sunt inca din copilarie, pe altele le-ai vazut transformandu-se in doar cateva zile. Unora le-a iesit, altora nu.

Iata o serie de celebritati ce nu si-au lasat in pace corpul si l-au supus la cel putin o operatie estetica.

Megan Fox

Avea o privire divina atunci cand a jucat in “Hope&Faith”. De ceva vreme incoace insa, nu mai arata atat de natural.

Fox nu recunoaste ca si-ar fi facut vreo operatie, insa specialistii spun ca are mai multe: interventii la nivelul nasului, si-a scos niste riduri, si-a pus Botox etc. Aceste proceduri ar fi costat vedeta circa 60.000 de dolari.

Lil' Kim

A fost o vreme cand soca pe toata lumea atat prin tinute cat si prin versuri. Acum socheaza prin infatisare. Lil' Kim a dat frumusetea naturala pe frumusetea artificiala. Are implanturi la nivelul pometilor, si-a scos riduri, apoi si-a albit pielea.

Hilary Duff

Pe vremea cand juca in "Lizzie McGuire" era draguta, insa acum… A recurs la botox pentru ca fata sa para tanara. Din nefericire toxina frumusetii i-a distorsionat zambetul. Poate ca nu va face aceeasi greseala de doua ori.

Lisa Rinna

De-a lungul anilor, Lisa a prezentat mai multe emisiuni TV. Ea a recunoscut ca nu este suta la suta naturala. De fapt s-a declarat o fana a Botox-ului, pe care l-a si implantat in buze si in sani. Ar trebui sa se opreasca inainte de a se transforma intr-o papusa de plastic.

Mickey Rourke

Actorul Mickey Rourke a avut intotdeauna o figura aparte, insa a incercat sa lupte cu batranetea prin operatii plastice, operatii care l-au facut sa arate infiorator.

Expertii sunt de parere ca ar fi facut multiple lifting-uri si cel putin un transplant de par.

Donatella Versace

Donatella Versace este un designer faimos, insa succesul ei nu se bazeaza pe felul in care arata. Inainte arata ca orice femeie obisnuita, insa obsesia pentru operatii a dus lucrurile mult prea departe. Nimeni nu mai stie cate operatii si-a facut pana acum Donatella, poate nici macar ea. A facut cel putin un lifting facial, un implant, nenumarate injectii in buze si o operatie la nas.

Heidi Montag Pratt

A fost odata un star de success care a avut roluri bune - “Laguna Beach” si “The Hills”. Insa din cauza averii si faimei, a decis sa aduca ceva “imbunatatiri” corpului sau, lucru pe care acum il regreta. Infatisarea i s-a schimbat complet in cativa ani din cauza celor 10 interventii. Cele mai evidente sunt: implantul de silicon in sani, ridicarea sprancenelor, o operatie la nas, o liposuctie si injectii cu Botox.

Wayne Newton

“Domnul Las Vegas” este un exemplu de cum poti arata infiorator. Desi varsta sa nu mai poate fi definita din cauza operatiilor estetice, nu inseamna ca arata natural.

Cher

Inainte de a avea o cariera de success, Cher arata foarte bine. Asta pana cand a dezvoltat o obsesie pentru operatiile estetice. De-a lungul anilor, fata sa a devenit de plastic. Artista a recunoscut ca are un lifting si implanturi, insa a facut si numeroase injectii cu Botox si operatii la nas.

Meg Ryan

Ce i s-a intamplat lui Meg? Era draguta si inocenta, insa a facut numeroase injectii in buze. Infatisarea i s-a schimbat, iar cariera sa ca actrita se apropie de final.

În articolul

Le recunosti? 10 vedete inainte si dupa operatiile estetice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x