Lună Plină. Ce RITUAL poți să faci, astăzi, ca să-ți meargă BINE

Publicat pe 14.11.2016 la 10:56 Actualizat pe 14.11.2016 la 17:03

Specialistii ne sfatuiesc sa urmam un ritual care ne ajuta sa ne eliberam de ceea ce nu ne mai este folositor pentru a face astfel loc lucrurilor de care avem nevoie.

astrocafe.ro

Luna Plină, eveniment astrologic extrem de important, va aduce după schimbări majore pentru nativii zodiacului. Specialiștii ne sfătuiesc să urmăm un ritual, care ne ajută să ne eliberam de ceea ce nu ne mai este folositor pentru a face astfel loc lucrurilor de care avem nevoie.

Specialiștii de la astrocafe.ro spun că Luna Plină (14 noiembrie) este un moment de plenitudine, este încheierea unui ciclu și reprezintă finalul, eliberarea, transformarea, renașterea. Este momentul în care sunt luminate toate zonele din interiorul nostru, dar și din lumea exterioară care au fost ascunse, neconștientizate, neștiute.

Acum acestea pot fi aduse în lumină și pot fi potențate, transformate sau eliberate, în funcție de ceea ce este optim pentru noi în prezent. Luna Plină accentuează intuiția și ajută la aliberarea a tot ceea ce este vechi, nefolositor, toxic: frici, obiceiuri, țipare de gândire, relații, griji, atașamente, dorințe.

Un ritual de eliberare, la Luna Plină, poate fi un catalizator magic al proceselor de transformare și purificare, pentru că ne ajută să creăm o legătură mai strânsă cu latură noastră feminină, intuitivă, și să folosim în sens benefic și potentator energia Lunii.

Pentru această, ai nevoie de:

Acest ritual îl poți face cu o noapte înainte sau chiar în noaptea Lunii Pline.

Găsește un loc în casă sau afară, de unde să poți vedea luna. Dacă stai în casă, lasă fereastră deschisă pentru a intra aer curat. Apoi setează-zi intenția, spunând încet sau tare:

"Sub puterea, frumusețea și lumina lunii pline din această noapte, eliberez tot ceea ce nu-mi mai servește și permit drumului meu să strălucească".

Aprinde lumânările și invită entități sacre cu care te simți conectat, să te asiste în acest ritual: invită-l pe Dumnezeu, Zeițele, Îngerii, Maeștrii ascensionati sau orice altă entitate sacră de lumina.

Ia-ți câteva momente să te conectezi cu această energie, după care ia foaia de hârtie și scrie:

"Sunt pregătit și angajat să eliberez toate tiparele de negativitate din conștiință și viață mea, care nu-mi mai folosesc. Le mulțumesc pentru lecțiile oferite și le eliberez, cu profundă recunoștință pentru mine și pentru ceilalți. Eliberez în special......" Completează punctele de suspensie cu orice situație de blocaj pe care o ai în prezent, griji, preocupări, situații din care dorești să ieși și să mergi mai departe.

Încheie această rugăciune de eliberare, afirmând:

"Acum abandonez toate acestea și le permit să se transforme în creștere, înțelepciune, noi începuturi. Le laș pe toate să meargă spre binele cel mai înalt al tuturor celor implicați."

Citește mai multe aici!

În articolul

Lună Plină. Ce RITUAL poți să faci, astăzi, ca să-ți meargă BINE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x