Trucuri de machiaj pentru a arăta excelent în fotografii

Publicat pe 14.01.2014 la 16:30 Actualizat pe 14.01.2014 la 17:01

Camera foto poate fi destul de neîndurătoare atunci când vine vorba de modul în care arătăm, iar uneori suntem surprinși în cel mai puțin flatant mod cu putință.

Camera foto poate fi destul de neîndurătoare atunci când vine vorba de modul în care arătăm, iar uneori suntem surprinși în cel mai puțin flatant mod cu putință. Fie că este vorba despre o ședință foto profesionistă, o nuntă, o petrecere sau alt eveniment important sau pur și simplu fotografia pentru pașaport, trebuie să știi câteva trucuri de machiaj care te vor ajută să te pui în valoare:

Nu folosi mult machiaj

Când folosești un strat prea gros de fond de ten și îți încarci tenul cu prea multe farduri, acest lucru este amplificat de  camera foto. Machiajul puternic este indicat doar în cazul unei lumini puternice dintr-un studio sau o scenă. Evită să folosești un fond de ten sau o pudră cu SPF, pentru că fața îți va fi albă în poze.

Începe cu un primer

Camera foto amplifică liniile fine și imperfecțiunile tenului, de aceea se recomandă să aplici primer la baza machiajului pentru a avea un ten neted. Nu uita de gât. Cele mai mari diferențe se observă atunci când îți machiezi impecabil tenul, dar nu aplici fond de ten pe gât, decolteu și urechi și se observă o diferență de nuanță.

Gene mai lungi

Camera va atrage atenția asupra oricăror detalii, de aceea acordă o atenție deosebită genelor. Ele pot părea destul de rare în fotografii, de aceea folosește un rimel care să le îndesească. Dacă aplici mai multe starturi, ai grijă să nu se formeze cocoloașe pentru că se vor vedea în poze. Genele false arată foarte bine în fotografii și poți apela la ele cu încredere.

Pune în evidență sprâncenele

Sprâncenele au tendința să dispară atunci când se folosește blițul sau când culoarea lor nu este foarte închisă. Conturează-le pentru că ele dau personalitate feței și nu uita să scoți în evidență și pomeții.

Pudră pentru zona T

Dacă ai probleme cu zona T, ia o pudră la tine pentru a putea retușa din când în când machiajul și a nu apărea în poze cu un nas și o frunte care lucesc. Se recomandă și folosirea unui fond de ten mat.

Foto: hepta ro


În articolul

Trucuri de machiaj pentru a arăta excelent în fotografii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x