Malvina Cervenschi, femeia frumoasă, dar ghinionistă în amor! A fost înşelată şi de Dorian Boguţă

Publicat pe 24.06.2016 la 15:24 Actualizat pe 24.06.2016 la 15:51

Deşi a fost admirată mereu atât pentru aspectul fizic, cât şi pentru prroiectele profesionale în care s-a implicat, Malvina Cervenschi are numai ghinioane în dragoste.

După o căsnicie de cinci ani cu omul de afaceri Bogdan Cervenchi, cei doi au divorţat din cauza infidelităţii acestuia.

Ulterior, Malvina a părut că şi-a găsit jumătatea în persoana actorului Dorian Boguţă, alături de care a stat trei ani. Însă, deşi toţi apropiaţii voiau să joace la nunta lor, iată că acesta a făcut un gest care a determinat-o pe frumoasa prezentatoare să îi spună “adio”! Mai exact, el a fost suprins pe picior greşit, cu două brunete, la brat!

Întrebată despre relaţia lor, Malvina a declarant că cei doi şi-au spus “la revedere”, încă din primavera, cu mult înainte de acest episod.

Eu şi Dorian nu mai formăm un cuplu de mai mult de o lună, dar nu am considerat să fac public acest lucru. Fiecare este liber să-şi construiască viaţă aşa acum doreşte. Relaţia s-a încheiat din cauza unor diferenţe ireconciliabile în privinţa viitorului nostru. Am considerat de comun acord că cea mai bună soluţie este ca fiecare să fie liber şi am decis să ne urmăm drumul separat. Nu am făcut niciodată declaraţii despre viaţă mea personală, dar am simţit nevoia să clarific această situaţie. Momentan sunt concentrată pe afacerea mea, pe echipa şi pe planul de promovare al brandului Malvensky, care se va concretiza cu lansarea unei colecţii cu impact internaţional. Acest lucru îmi ocupă cea mai pare parte a timpului, restul îl dedic familie, prietenilor şi evoluţiei mele pe plan profesional şi personal”, a declarat Malvina pentru www.agentiadepresmondena.ro.

În articolul

Malvina Cervenschi, femeia frumoasă, dar ghinionistă în amor! A fost înşelată şi de Dorian Boguţă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x