Marte în VĂRSĂTOR: REUŞEŞTI în tot ce îţi propui! Expansiune, originalitate, succes pe toată linia!

Publicat pe 10.11.2016 la 13:31 Actualizat pe 10.11.2016 la 13:44

Cea mai buna perioadă din an!

Marte a intrat în Vărsător miercuri dimineaţa, schimbând complet ritmul și energia, pentru mai bine de o lună de zile, respectiv pâna pe 18 decembrie cât îi ia să revoluționeze tot ce poate pe unde poate.

De la conformismul și dorința de ascensiune controlată a lui Marte în Capricorn, am intrat pe terenul tuturor posibilităților, al lui Marte în Vărsător. De acum e bine să ne punem mereu la îndemână (sau înde-minte), răspunsul "de ce nu?". Adică ce-ar fi să experimentăm cutare? De ce nu? Și dacă am schimba cutare lucru? De ce nu! Ai înțeles ideea...

Acum, Marte în Vărsător are scopul de a ne ridica fruntea și privirea din detaliile în care probabil ne-am pierdut în ultima vreme, spre a privi în zare și a vedea mai mult, cât mai mult putem cuprinde și până unde poate zări fiecare de la înălțimea sa, nu fizică, ci a spiritului, conștiinței, înțelegerii și îndraznelii sale. Acum e timpul să ieșim din tipare, să părăsim fără să clipim șabloanele, ideile nefunctionale, care nu au nimic revigorant și cutezător în ele. E timpul să vedem dincolo de ușă, dincolo de propriul gard si chiar dincolo de propria individualitate și minte. Să expansionăm privirea, gândirea, ideile. Să căutăm soluții inedite, căi originale, nemaincercate până acum, indiferent care e tema si subiectul.

Marte în Vărsător nu e deloc egoist, el acționează din convingere, mai ales pentru cauze comune, pentru un ideal, un vis, o aspirație. Marte în Vărsător nu are timp și energie pentru mărunțișuri, griji sleitoare, acțiuni în scopul supraviețuirii. El se dedică fără ezitare unor scopuri mai înalte, se implică total în acțiuni curajoase si diferite, noi, altfel, fascinante. Pare radical pentru că nu-i place izul de compromis sau de echivoc. Nu prea e loc de negociere, de nuanțe și judecăți. Sau de imitație și repetiție. E ori, ori.

Marte Vărsător e revoluționarul pașnic, prietenos. El caută progresul prin idei geniale, libertatea de a fi diferit, soluții ingenioase și creativitate. Prin acest "altfel" sau "altceva". E ca și cum mereu ar întreba "ei bine, ce altceva e posibil acum?"

Orice e posibil, pentru Marte în Vărsător. Și în următoarele săptămâni, e șansa noastră să deblocăm ceva, să ne mișcăm înainte și chiar în sus :), să revigorăm o zonă de viață sau mai multe, să găsim soluții incredibile la situații vechi, să ne detașăm de un context care ne-a mâncat energia, să vedem noi căi posibile pentru creșterea și evoluția noastră.

Ne pregătim să inovăm, să reinventăm acel segment de viață pe care Marte îl activează în harta fiecăruia. Altfel spus, începe revoluția pașnică. Ne înnoim viața.

În articolul

Marte în VĂRSĂTOR: REUŞEŞTI în tot ce îţi propui! Expansiune, originalitate, succes pe toată linia!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x