Martie special: Idei de cadouri simpatice pentru cei dragi

Publicat pe 11.03.2020 la 15:27 Actualizat pe 11.03.2020 la 15:35

Încă puțin și primăvara își va intra în drepturi. Pentru cei mai mulți dintre noi, aceasta este cea mai frumoasă perioadă a anului. Energia crește imediat ce luna martie sosește cu binecunoscutul mărțișor și minunata zi a femeilor. Nu doar natura renaște, ci și sufletul fiecăruia prinde culoare și se bucură de soare.

Încă puțin și primăvara își va intra în drepturi. Pentru cei mai mulți dintre noi, aceasta este cea mai frumoasă perioadă a anului. Energia crește imediat ce luna martie sosește cu binecunoscutul mărțișor și minunata zi a femeilor. Nu doar natura renaște, ci și sufletul fiecăruia prinde culoare și se bucură de soare.

Chiar dacă ziua bărbatului oficial este sărbătorită pe 19 noiembrie, tradiția celor 40 de pahare închinate de bărbații români este greu de uitat. De aceea, nu avem cum să-i lăsăm de o parte pe aceștia în data de 9 martie. Astfel, avem pregătite mici idei de cadouri și pentru bărbații minunați din viața noastră.
Pentru el
Cele mai potrivite daruri pentru un bărbat sunt simple și practice. Atunci când cauți un cadou pentru iubitul sau soțul tău este suficient să afli de ce obiecte are nevoie. Se va bucura cu adevărat de o periuta electrica pentru o curățare în profunzime a dinților sau de un aparat de tuns părul.

Gândește-te apoi, la ce fel de personalitate are cel drag ție. Dacă este o fire sportivă, un abonament la un curs de squash sau de badminton este un cadou ideal. Dacă este un explorator, mereu în căutare de activități interesante, un curs de gătit este o opțiune la care ai putea să te oprești. Plus că acest aspect te favorizează și pe tine: iubitul tău îți va pregăti cele mai bune mâncăruri și te va răsfăța ca pe o regină.
Pentru cea mai bună mamă
Cea mai bună persoană din viața ta aștepta alături de tine momentul când intrai în sufragerie și alergai fericită pentru a vedea ce ți-a lăsat Moșul sub brad. Cea mai bună persoană din viața ta a știut mereu ce îți dorești în copilărie, fie de Crăciun, de Paște sau de mărțișor.

Acum este rândul tău să-i oferi mamei un cadou de 8 martie sau de mărțișor și nici nu trebuie să îi faci cine știe ce cadou: gestul tău o va emoționa, oricum. Spre exemplu, un șal din cașmir ar putea reprezenta un cadou potrivit.

Mama ta iubește muzica? Ce ai zice de un album cu viniluri de care se va bucura enorm? Poate împreună veți asculta melodii la vechiul pickup moștenit de la bunici și încă funcțional, pe cei de la The Beatles sau pe Frank Sinatra. Astfel, retrăiești muzica copilăriei și îți vezi mama zâmbind.
Pentru cea mai bună prietenă
Elbert Hubbard, un scriitor american de succes, spunea că „un prieten este o persoană care știe totul despre tine și încă te place‟. Dacă ai găsit aceea persoană minunată care este alături de tine necondiționat, ești norocoasă. Având în vedere că o cunoști atât de bine, un parfum pe care ea îl iubește este un cadou potrivit de ziua femeii.

Dacă știi că adoră să scrie de mână, o agendă personalizată este un cadou perfect, alături de un stilou cu peniță și călimară și alte câteva accesorii de birou, eventual, personalizate.

De altfel, poți alege și un tricou personalizat pe care poți inscripționa mesajul ei preferat sau o vorbă cu tâlc numai de voi știută. Alege să-i oferi cu ocazia primăverii, prietenei tale de suflet ceva care nu doar să o inspire, ci să-i aducă aminte cu drag de voi două.

Contează darurile, dar cel mai mult contează persoana care le dăruiește. Emoția primirii unui dar din partea persoanei dragi este cel mai important aspect. Atenția este imperativă atunci când iubești, iar martie aduce aminte cu siguranță despre iubire, prietenie și dragoste necondiționată.

Sursa foto: Shuterstock

În articolul

Martie special: Idei de cadouri simpatice pentru cei dragi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x