(P) Medicamente fără plată în plus, din farmaciile orașului dumneavoastră. Liki24.ro - comandă cu economii de până la 30%

Publicat pe 07.07.2022 la 15:43 Actualizat pe 07.07.2022 la 15:46

Nu este un secret că prețurile pentru aceleași medicamente în diferite farmacii pot varia semnificativ. Preţul medicamentului pe care îl cumpărăm, pe lângă cost, include multe alte componente: închirierea spațiilor, costurile de publicitate, salariile personalului etc. De asemenea, zona în care se află farmacia, numărul de vizitatori, marja și alți factori pot afecta costul medicamentului.

Medicamente fără plată în plus, din farmaciile orașului dumneavoastră

Liki24.ro

Drept urmare, prețul aceluiași medicament în diferite farmacii poate diferi de 1,5 ori mai mult.

Având în vedere costul unor medicamente, diferența poate ajunge la o sumă destul de sesizabilă.

Scopul serviciului de livrare a medicamentelor

Majoritatea adulților au nevoie de medicamente nu atât de des, în timp ce copiii și vârstnicii necesită tratament mult mai frecvent. În același timp, nu este întotdeauna convenabil ca mamele cu bebeluș bolnav să meargă la farmacie, pentru că nu există cu cine să lase copilul acasă. Persoanele în vârstă pot fi slabe din punct de vedere fizic pentru a merge singure la farmacie.

Problema livrării prompte a medicamentelor de la o farmacie către un pacient este rezolvată de un serviciu care înlocuiește multitudinea de farmacie online România.

Datorită faptului că pacientul are posibilitatea de a alege un medicament la un preț mai mic, economiile pot ajunge la 30%, chiar și ținând cont de costul livrării medicamentului la domiciliu.

În plus, serviciul de livrare a medicamentelor vă permite să economisiți nu numai bani, ci și timp, pentru că de multe ori toate medicamentele prescrise de medic nu sunt într-o singură farmacie și trebuie să mergeți prin mai multe farmacii în căutarea celor necesare. Informații din farmaciile ţării sunt mereu la zi pe site-ul serviciului Liki24.ro, iar dacă este necesar, curierii noștri vă vor ridica comanda de la mai multe farmacii și o să vă livreze într-un singur pachet.

Cum să economisești cu Liki24?

Utilizarea serviciului este foarte simplă - aveți nevoie doar de:

Restul lucrului este realizat pentru dvs. de către serviciul nostru:

Chiar și ținând cont de costul muncii noastre, comanda dumneavoastră va fi totuși mai ieftină decât într-o farmacie obișnuită. Serviciul Liki24.ro economisește nu numai bani, ci și timpul dvs..

Căutați medicamente după substanţa activă pe Liki24.ro

Pe lângă avantajele descrise, site-ul are capacitatea de a căuta un medicament nu după numele său comercial, ci după substanța activă. Avantajul este că aceeași substanță activă poate fi produsă sub diferite denumiri comerciale de la diferiți producători.

Introducând numele ingredientului activ al medicamentului prescris de medic în câmpul de căutare de pe site, puteți vizualiza costul altor medicamente care conțin ingredientul activ specificat și puteți alege independent opțiunea al cărei preț vi se potrivește cel mai bine.

În concluzie serviciul Liki24.ro vă oferă oportunitatea să economisiţi timp, să plasaţi comanda din confortul casei dvs., să comparaţi preţurile, să profitaţi de reduceri şi să nu mai staţi la cozi.

În articolul

(P) Medicamente fără plată în plus, din farmaciile orașului dumneavoastră. Liki24.ro - comandă cu economii de până la 30%

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Soluţia modernă prin care vor fi salvate zeci de vieţi pe DN1. Costă 3.500 de lei pe metru
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Biscuiți Sablé. Rețetă de fursecuri franțuzești cu unt
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Care sunt cele mai bune suplimente alimentare. Ce recomandări fac medicii
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Surse importante de vitamina C. Ce alimente poți include în dietă
HelloTaste
Cum să marinezi carnea de porc pentru o friptură cu gust irezistibil
x