Mesajul TULBURĂTOR al lui Keanu Reeves pentru lume: ”Eu îmi aleg propria cale!”

Publicat pe 26.04.2016 la 13:44 Actualizat pe 26.04.2016 la 19:13

Keanu Reeves este recunscut pentru abilitățile de a interpreta diferite roluri. A început cu două dintre cele mai bune blockbuster-uri ale anilor 90’: Speed și Matrix.

hepta

Keanu Reeves este recunscut pentru abilitățile de a interpreta diferite roluri. A început cu două dintre cele mai bune blockbuster-uri ale anilor 90’: Speed și Matrix. Dar să nu cădem în capcana de a-l caracteriza pe Reeves doar după roluri, judecățile sale de valoare dovedesc că are mult mai multe de oferit lumii.

Pe Keanu Reeves toți ți-l vor descrie drept cel mai amabil tip de la Hollywood. Este un filantrop preocupat mai mult să adune comori în cer decât pe Pământ. A donat aproape jumătate din încasările filmului Matrix- 114 milioane de dolari- celor de la ”efecte speciale” și machiaj, (care au lucrat la această peliculă), doar pentru că el considera că meritau. Asta în afară de alte numeroase acte de caritate publice sau nu…A creat o fundație prin care îi ajută pe copiii bolnavi de cancer și sprijină PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). Cu atâta preocupare pentru a face bine, ai crede că nu îi mai rămâne timp să și citească sau să scrie…pe Facebook. Fals! Actorul Canadian tocmai a publicat pe pagina sa o prețioasă mostră din valorile intrinseci… așa, ca pentru sine sau pentru o lume întreagă!


”Nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile în prostituate, dezvăluindu-le ce au mai de preț. O lume în care nu există conceptul de onoare și în care te poți baza doar pe cei care spun ”promit”. O lume în care femeile nu își doresc copii, iar bărbații fug de întemeierea unei familii. Unde ”fraierii” se cred șmecheri ”pe cele patru roți” ale babacilor lor, unde tații autoritari au grijă să le demonstreze copiilor lor că sunt un nimeni. Unde oamenii susțin sus și tare că cred în Dumnezeu, cu o sticlă de alcool în mână, unde gelozia eset considerată o rușine, iar modestia un dezavantaj. (..) În acesată lume, eu îmi aleg propria cale, dar este păcat că nu regăsesc toate aceste valori la cei la care mi-aș dori cel mai mult”.

În articolul

Mesajul TULBURĂTOR al lui Keanu Reeves pentru lume: ”Eu îmi aleg propria cale!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x