Milano, Metzingen si Amsterdam te asteapta la shopping!

Publicat pe 30.08.2010 la 13:51 Actualizat pe 30.08.2010 la 14:07

Milano, Metzingen si Amsterdam te asteapta la shopping!

Cand spunem turism de shopping ne gandim la o mini vacanta in care tot ceea ce avem de facut este sa ne cheltuim banii si sa ne rasfatam din plin. Iata unde gasim cele mai mici preturi si cele mai bune produse.



Milano, paradisul produselor de marca
Cand spunem Milano intelegem cel mai important oras din nordul Italiei, important centru economic, metropola a artei si culturii, dar si un paradis al produselor de marca.



Recunoscuta ca una dintre capitalele modei, metropola Lombardiei este faimoasa prin casele de moda si magazinele cochete.



Cel mai important loc destinat cumparaturilor este Quadrilatero d'Oro: Via Montenapoleone, Via Della Spiga, Via Santo Spirito, Via Borgospesso, Via Sant'Andra sau in renumita Galleria Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo, considerata cel mai vechi shopping mall al lumii.



Perioada reducerilor este ianuarie-februarie si iunie-iulie, discountul ajungand si pana la 90% la unele produse. Magazinele sunt in general deschise de la 9.00 la 13.00 si de la 15.30/ 16.00 la 19.30/20:00.



Sambata, tendinta generala este de a inchide mai devreme, respectiv 17.30, iar duminica putine sunt magazinele deschise.



Oferta pentru un pachet de shopping este cuprinsa intre 250 si 300 de euro de persoana. Acesta include trei nopti de cazare cu mic-dejun inclus si transportul cu avionul dus-intors.



Metzingen, preturi de fabrica
Aceasta veche localitate mai este denumita si Mecca vanzarilor produselor direct din fabrica. Magazinele de desfacere, nu mai putin de 50 la numar, sunt situate intr-un decor ce caracterizeaza personalitatea orasului.



Atractia principala o constituie reducerile mari (30-80%) la articolele unor branduri de renume. Programul de lucru incepe de la ora 9.00 pana la ora 20.00, de luni pana vineri, iar sambata de la 9.00 pana la 18.00.



Pretul unei nopti de cazare incepe de la 155 de euro de persoana. Include cazarea la hotel de patru stele si micul dejun.




Amsterdam, shopping printre canale
Amsterdamul este unul din cele mai moderne orase din Europa - frumos, tineresc si relaxant, cu multe lucruri de facut si de vazut si oameni prietenosi. Tocmai aceste "ingrediente" fac din capitala Olandei un loc perfect pentru o "sedinta" de shopping.



Pe stradutele inguste presarate printre canale se afla numeroase magazine, galerii de arta, buticuri, dar si restaurante si cafenele.



Zona centrala este reprezentata de doua strazi (Kalverstraat si Leidsestraat) unde poti gasi produse cu preturi acceptabile. Hoofstraat este cea mai scumpa strada de cumparaturi din Amsterdam, aici se afla majoritatea buticurilor de lux care adapostesc branduri de renume.



Pietele in aer liber sunt o traditie in capitala Olandei. Cea mai faimoasa este Albert Cuyp, ori piata de flori (Bloemenmarkt), care pluteste din 1862 pe unul din cele mai vechi canale ale orasului.



Pretul unui pachet de weekend este cuprins intre 280 si 350 de euro de persoana. Acesta include 3 nopti de cazare la hotel de trei si patru stele, micul dejun si transportul cu avionul.



Citeste Revista Felicia

În articolul

Milano, Metzingen si Amsterdam te asteapta la shopping!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x