Șase MINCIUNI pe care i le ADMINISTREZI ÎNTOTDEAUNA MEDICULUI tău! TU la a CÂTA ești?...

Publicat pe 02.05.2016 la 13:47 Actualizat pe 02.05.2016 la 13:57

Ne lăsăm convinși mai greu să mergem la doctor, chiar și pentru analizele de rutină.

hepta.ro

Ne lăsăm convinși mai greu să mergem la doctor, chiar și pentru analizele de rutină. Iar când totuși o facem, ne simțim ca în trafic, când suntem opriți de agentul de serviciu: nu recunoaștem nimic, chiar și cu rezultatul irefutabil al analizelor, în mână. Dimpotrivă: nu bem, nu fumăm, nu facem sex neprotejat, mâncâm des legume și fructe, ce să mai, respectăm întreg itinerariul tocmit de experții în sănătate!

Cam ironic, nu vi se pare?!....Pe această idée este construit materialul următor, și anume, cele mai frecvente minciuni pe care I le spunem DOCTORULUI! Tu la a câta ești?

Dietă
Mulți oameni mint atunci când sunt întrebați din ce cauză au colesterolul și trigliceridele cu mult peste limita admisă. Obișnuiți să consumați mâncăruri grase? Toți obezii și bolnavii de diabet vor striga în cor: ”NUUUUUUU!”….

Consumul de alcool
”Domnule X, analizele la ficat au ieșit cam…prost! Cât de des consumați alcool? ”Rar, foarte rar, doar la ocazii. De fapt, dacă stau să mă gândesc bine…aproape deloc. Cred că ar trebui repetate analizele. Ce laborator spuneați că le interpretează?”….

Medicația corectă
Dacă trebuie să luați anumite medicamente, pe o perioadă îndelungată, cu siguranță ”uitați” să vă prezențați în fiecare lună la medic, pentru prescripție. Sau, dacă o faceți…aveți voi grijă să mai răriți din ele…Medicamentul de seara devine aproape inexistent.

Sexul neprotejat
Această întrebare este, adesea, delicată. Femeile aflate la vârsta a doua obișnuiesc să mintă cu privire la frecvența utilizării prezervtivelor. Acestea trebuie folosite în timpul fiecărui act sexual, deoarece elimină riscul bolilor celor mai grave.

Tutunul
Da, știm deja că ”tutunul dăunează grav sănătății”, însă tot nu renunțăm al el. Chiar dacă avem probleme cardiovasculare, cu plămânii, diabet etc. Reușim să îl reducem, dar foarte greu renunțăm definitiv la viciu…Dar asta nu înseamnă că pentru medicul curant nu avem propria versiune!...

Intervenții estetice
Aici paleta exemplelor este extreme de largă. Cert este că, mai rar există femei care să recunoască, din prima, două lucruri: câți ani are și câte operații estetice are!...

În articolul

Șase MINCIUNI pe care i le ADMINISTREZI ÎNTOTDEAUNA MEDICULUI tău! TU la a CÂTA ești?...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x