Mirela Vescan, expertul în make-up de la IMA, face parte din echipa de beauty a Indilei!

Publicat pe 05.12.2014 la 19:10

Doar două zile îi despart pe fanii români ai Indilei de întâlnirea cu frumoasa artistă, în concertul de la Sala Palatului din Bucureşti. Din echipa de beauty selectată pentru acest eveniment face parte şi make-up artistul Mirela Vescan, profesorul în frumuseţe de la Intact Media Academy

Doar două zile îi despart pe fanii români ai Indilei de întâlnirea cu frumoasa artistă, în concertul de la Sala Palatului din Bucureşti. Din echipa de beauty selectată pentru acest eveniment face parte şi make-up artistul Mirela Vescan, profesorul în frumuseţe de la Intact Media Academy.
Am stat de vorbă cu Mirela Vescan, care ne-a spus detalii din culisele marelui eveniment.

Mirela Vescan şi hairstylist-ul Tourette Laurent vor face echipă, duminică, în culisele scenei de la Sala Palatului pentru ca Indila, cântăreaţa care a cucerit topurile cu piesa „Derniere Danse”, să strălucească în timpul celor două reprezentaţii de la Bucureşti.


Indila a devenit celebră în Franţa şi Europa în ultimul an, imediat după lansarea piesei care a răsunat întreaga primăvară la radiouri - „Derniere Danse”. Artista are mulţi fani în ţara noastră, dar despre ea sunt cunoscute foarte puţine lucruri; este o prezenţă extrem de discretă, înzestrată cu o voce calmă, plăcută şi o frumuseţe naturală.

Mirela Vescan este trainer la Make-up Academy, cursul de machiaj din cadrul Intact Media Academy. Make-up artistul este unul dintre cei mai cunoscuţi, buni şi respectaţi make-up artişti din România, având o experienţă de 20 ani în acest domeniu şi un portofoliu impresionant de premii pentru machiaj.


Cum aţi primit vestea că o veţi face “frumoasă” pe Indila?


Mirela Vescan: Este omeneşte să mă bucur, iar în momentul în care am primit telefonul, cu toate explicaţiile, m-am simţit foarte bine. Mi s-a spus că s-a ajuns la mine firesc, pentru că se caută un make-up artist profesionist şi talentat, cu experienţă de show, dar şi de televiziune. Mi-a plăcut!


V-aţi gândit deja ce machiaj îi veţi face? Va fi un singur machiaj?

M.V: Merg împreună cu Tourette Laurent la hotel la Indila la ora 13:00, vom lucra în paralel. Trebuie să mă uit cu atenţie la ea, să o fac să râdă, să-i văd mimica, trăsăturile şi să-i fac un machiaj pentru scenă. Eu o ştiu aşa cum o ştie toată lumea, este o fată foarte frumoasă, cu trăsături orientale şi, de obicei, poartă machiaje normale.


Cred că un machiaj progresiv i s-ar potrivi cel mai bine, ca stil şi ca personalitate.


În cariera dumneavoastră, aţi mai avut ocazia să lucraţi cu artişti atât de iubiţi de public?


M.V: Când a fost invitată la Festivalul George Enescu cea mai valoroasă violonistă din lume, Sarah Chang, am fost solicitată de Ambasada Americii pentru machiajul ei. Am lucrat cu Sarah de trei ori în două zile, atât pentru concerte, cât şi pentru interviurile pe care le-a dat.
Sunt bucuroasă şi mândră că am cunoscut-o. Am mai lucrat cu actriţe şi modele, iar fiecare în parte înseamnă pentru mine o poveste de machiaj frumoasă.


În ceea ce priveşte viitorul – eu, Laurent Tourette şi Cătălin Botezatu ne dorim să lucrăm cu Lady Gaga!

Indila este aşteptată cu nerăbdare, duminică, de fanii din România. Ea va susţine 2 concerte în aceeaşi zi, datorită cererii mari din partea publicului. Reprezentaţiile vor avea loc pe 7 decembrie, la Sala Palatului, începând cu orele 16:00, respectiv, 19:00.


Jurata X Factor, Delia Matache, va fi cea care va cânta în deschiderea concertelor.

În articolul

Mirela Vescan, expertul în make-up de la IMA, face parte din echipa de beauty a Indilei!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 15:22
Sushi vegan delicios cu legume
Happy People • ieri la 14:23
Buse Meral, superba actriță din “Ține-mă de mână”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Happy People • ieri la 13:11
Mario Cimarro are 49 de ani, dar pare că nu a îmbătrânit nicio secundă. Cum arată acum actorul
Cuisine • pe 20.10 la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • pe 20.10 la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • pe 20.10 la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram