Mona Segall se alătură echipei Intact

Publicat pe 25.04.2014 la 10:08

Ne bucurăm să vă anunțăm că echipa de producție și conținut a Monei Segall, una dintre formulele-reper în divertismentul TV se alătură Antenei Group. Această echipă va dezvolta formate noi, care vor completa grila axată pe divertisment a Antenei 1

Ne bucurăm să vă anunțăm că echipa de producție și conținut a Monei Segall, una dintre formulele-reper în divertismentul TV se alătură Antenei Group. Această echipă va dezvolta formate noi, care vor completa grila axată pe divertisment a Antenei 1.

Mona Segall este unul dintre cele mai importante nume în producția de televiziune din România, realizând unele dintre cele mai populare formate TV din ultimii 18 ani. Audiențele-record ale emisiunilor realizate și pasiunea pentru producție fac din Mona Segall un nume respectat și un profesionist desăvârșit. Este omul din spatele marilor succese precum “Știi și câștigi”, “Dansez pentru tine” sau “Românii au talent.”

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, a declarat în legătură cu venirea Monei Segall: “Mă bucură faptul că o echipă atât de valoroasă în producția de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales să vină la Antena 1. Porțile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din această categorie de profesioniști. Chiar dacă până acum a însemnat pentru noi competiție, nu am putut să nu admir intuiția și rezultatele muncii acesteia. Producțiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competiție sănătoasă. Am încrederea că alăturându-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contribuție importantă în pasul următor al celei mai importante platforme de divertisment de pe piață. De altfel, ceea ce a diferențiat întotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanța pe care o acordă echipei - noi prețuim, mai mult decât orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este să oferim publicului și partenerilor noștri cea mai bună opțiune în materie de TV entertainment."

"Televiziunea a fost întotdeauna prima mea opțiune și așa va rămâne! Am ales Antena 1 pentru că avem aceeași viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune și am convingerea că împreună vom crea cea mai mare platformă de divertisment de pe piață. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesioniști ai Antenei!", ne-a declarat Mona Segall.

Deoarece chiar din această vară vom putea urmări noile producții în această formulă pe Antena 1, vom reveni în curând cu mai multe detalii!

Le dorim cât mai multe producții de succes!

În articolul

Mona Segall se alătură echipei Intact

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x