Nasterea unei muze: dansatoarele Le Crazy, intre legenda si fantezie

Publicat pe 19.04.2013 la 11:22 Actualizat pe 25.04.2013 la 08:29

Artistele Crazy Horse Paris au fost de-a lungul timpului muze pentru artisti consacrati, dar si pentru milioanele de spectatori ce au trecut pragul show-urilor live marca Le Crazy. Dansatoarele Crazy Horse Paris vor sosi in premiera la Bucuresti in cadrul legendarului show Forever Crazy ce va avea loc in perioada 23 - 26 mai la World Trade Plaza.

Citeste aici mai multe detalii despre show!

A fi o veritabila Crazy Girl nu este o misiune usoara, in spatele tablourilor din show-urile Le Crazy fiind sute de ore de pregatire intensa in dans clasic, precum si un adevarat ritual al perfectionarii fiecarui rol. Toate dansatoarele ce au trecut de selectia riguroasa a echipei Le Crazy din Paris sunt supuse unui adevarat proces de „initiere” si pregatire temeinica, chiar inainte de prima lor reprezentatie live ele fiind „botezate” si primind numele de scena.

Dansatoarele cu nume memorabile reprezinta elita franceza a frumusetii si a seductiei. Rita Renoir, Bertha von Paraboum, Rosa Fumetto, Lova Moore, Polly Underground, Stella Patchouli, Miss Talulah sau Psykko Tico sunt doar cateva dintre dansatoarele legendare ale cabaretului faimoase in lumea intreaga.

Inca de la inceput, dansatoarele au fost riguros alese conform unor criterii estetice stabilite de Alain Bernardin. O veritabila Crazy Girl are intaltimea cuprinsa intre 1.68 metri si 1.72 metri, iar lungimea picioarelor in proportie cu bustul intre 1/3 - 2/3.

Incepand cu anul 2006, sub noua conducere a lui Andree Deissenberg, show-urile Le Crazy au avut drept invitati speciali vedete feminine extrem de cunoscute in lumea intreaga, pentru o serie limitata de spectacole exclusive in Paris, Las Vegas si Londra. Cea care a deschis seria aparitilor speciale a fost chiar glam star-ul burlesc Dita Von Teese in anul 2006. Ea a fost urmata cu succes de cunoscuta actrita si cantareata Arielle Dombasle, Pamela Anderson, Carmen Electra sau HRH Clotilde Courau.

Forever Crazy va avea premiera pe 23 mai si va continua pana la data de 26 mai la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center. Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 280 si 556 lei, online pe site-ul MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

În articolul

Nasterea unei muze: dansatoarele Le Crazy, intre legenda si fantezie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x