Nea Mărin și-a găsit nașul! Cine a reușit să învingă ”spaima vedetelor” și la ce provocare!

Publicat pe 20.08.2017 la 18:08 Actualizat pe 21.08.2017 la 11:04

Cea care i-a pus capac de data aceasta teleormăneanului ce a băgat frica în vedete a fost nimeni alta decât celebra actriță Adriana Trandafir.

Aventură cu 4 stele” este cel mai așteptat reality-show al acestei veri și locul unde vedetele trec prin provocări deloc obișnuite. Nea Mărin, cunoscut și drept spaima vedetelor, este de această dată, în premieră, în postura de concurent. Și tot pentru prima dată el este și învins în cadrul unui concurs.

Cea care i-a pus capac de data aceasta teleormăneanului ce a băgat frica în vedete a fost nimeni alta decât celebra actriță Adriana Trandafir. Pusă pe șotii în tot timpul filmărilor, aceasta nu s-a dat înapoi de la nicio probă. Mai mult chiar, a fost și singura care a reușit să-l învingă pe Nea Mărin.
În cadrul unuia dintre concursuri, cei patru participanți, Adriana Trandafir, Nea Mărin, Carmen Tănase și Cristina Țopescu, au fost nevoiți să bea tsipouro, o bătură alcoolică foarte cunoscută și apreciată pe plaiurile grecești.


Spre surprinderea tuturor, de data aceasta Nea Mărin nu a mai fost nici pe departe atât de competitiv cum este de obicei, fiind învins practic de toate cele trei doamne. Câștigătoarea concursului a fost însă, într-un final, Adriana Trandafir.
”Toată lumea mi-a zis să nu beau c-o să mor. Nu, n-o să mor că-s piteșteancă și nu-i prima oară când beau țuică în viața mea”, a declarat râzând Adriana Trandafir, cea care l-a învins pentru prima dată pe Nea Mărin.


Prin ce aventuri au mai trecut cei patru protagoniști ai show-ului ”Aventură cu 4 stele”, ce surprize le-a oferit Nea Mărin colegelor sale, dar și lui Cosmin Seleși, telespectatorii pot vedea luni și marți, pe 21 și 22 august, de la 20.30, numai la Antena 1.


”Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), filmată în Grecia.
În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

În articolul

Nea Mărin și-a găsit nașul! Cine a reușit să învingă ”spaima vedetelor” și la ce provocare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x