Nicoleta Luciu RECUNOAŞTE cum a ajuns o FEMEIE de succes, dorită de toţi BĂRBAŢII: "Am fost întotdeauna..."

Publicat pe 29.09.2016 la 17:31 Actualizat pe 29.09.2016 la 18:06

Momentul adevarului!

De când duce o viaţă liniştită, departe de tumultul showbizz-ului autohton, Nicoleta Luciu are timp să se ocupe mai mult de blogul personal, unde scrie constant, ceea ce simnte, ceea ce face, dar mai ales...cum a reuşit în viaţă.

Prin urmare, unul dintre subiectele pe care le-a abordat pe blog a fost "reţeta succesului ei", după care ea a funcţionat şi ajuns "în vârf", devenind una dintre cele mai iubite şi urmărite vedete din România, atât de bărbaţi, cât şi de femei!".

"Rețetă succesului? Singurul lucru constant din viață mea, la care am avut grijă întotdeauna, a fost comportamentul față de oamenii din jurul meu. De-aici deduc că această a fost, de fapt, rețetă mea.

Motto-ul meu în viață este să ai grijă cum te porți cu oamenii în drumul tău spre vârf, pentru că tot ei sunt cei care te vor aștepta și la coborâre.

Așadar, am fost pur și simplu… om. Nu fiindcă mi-am impus-o, nu am făcut-o cu scopul precis de a ajunge departe, ci pur și simplu fiindcă așa am fost construită. Am pus semnul egal între toți oamenii, de la cel mai mic și până la cel mai mare, și am oferit tuturor prezumția de respect și prietenie pe care mi-o doresc și eu la rândul meu de la ei.

Sunt de părere că toate lucrurile bune în viață se fac cu oamenii. Că cel mai de preț lucru este să fii întotdeauna înconjurat de cei dragi, iar acest lucru se întâmplă dacă și tu ești, la rândul tău, alături de cei care au nevoie.

Astfel, în drumul meu spre vârf, spre succes, numește-l cum vrei, am fost intotdeauna… ajutată. Împinsă de la spate când a fost nevoie. Sfătuită. Fiindcă am adunat alături de mine oameni frumoși.

Asadar… rețetă succesului e simplă: succesul îl obții greu, iar de cele mai multe ori e nevoie de oameni care să-l valideze. De aceea este esențial să fii om, la rândul tău, cu toți oamenii din jurul tău!", a spus Nicoleta Luciu.

În articolul

Nicoleta Luciu RECUNOAŞTE cum a ajuns o FEMEIE de succes, dorită de toţi BĂRBAŢII: "Am fost întotdeauna..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x