Noaptea Devoratorilor de Publicitate vine cu surprize! Creatorul conceptului va fi prezent vineri la eveniment!

Publicat pe 05.11.2014 la 12:07

Surpriza de proportii pentru devoratori! Insusi creatorul conceptului celei mai lungi nopti dedicate reclamelor de calitate, Jean-Marie Boursicot, participa la cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate

Surpriza de proportii pentru devoratori! Insusi creatorul conceptului celei mai lungi nopti dedicate reclamelor de calitate, Jean-Marie Boursicot, participa la cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate.

Jean-Marie Boursicot li se alatura devoratorilor in seara de 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, pentru a-si aduce aportul important la atmosfera incendiara, buna dispozitie, creativitatea si pasiunea pentru publicitate, ingredientele principale ale evenimentului organizat anual in peste 40 de tari.

Cei care vor sa dea mana personal cu Jean-Marie Boursicot mai au foarte putin timp la dispozitie pentru a-si rezerva un loc la Sala Polivalenta. Participantii au toate motivele din lume sa astepte cu sufletul la gura noaptea de 7 noiembrie, cu 7 ore de program interactiv.

Proiectiile publicitare despre “Curatenie generala” din viata proprie si din societate nu sunt singura atractie a serii. DJ Cosmin Cojocaru, Producator Radio Zu, deschide Noaptea din acest an cu un show incendiar. Charismaticii Razvan Popescu si Flick, vedetele Radio ZU, intretin atmosfera in calitate de MC, iar What's Up este pregatit sa sustina un concert in stilul sau inconfundabil.

Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678,in oficiile Postei Romane,in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos,pe https://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.

Mai interactiva si interesanta ca niciodata, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 se intampla o singura data – pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta!

În articolul

Noaptea Devoratorilor de Publicitate vine cu surprize! Creatorul conceptului va fi prezent vineri la eveniment!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x