Nou în București: Anti-Mall, un loc unde nu dai bani, ci faci bani din pasiunea ta!

Publicat pe 26.11.2013 la 15:45 Actualizat pe 26.11.2013 la 15:49

În perioada 6-8 decembrie, Grolsch inaugurează primul Anti-Mall din România, în locul fostului magazin București de pe Calea Lipscani.

Grolsch i-a provocat pe cei mai creativi dintre experimentaliști să încerce timp de 3 zile cum este să trăiască doar din pasiunea lor, fie că e vorba de DYI, fotografie, modă sau orice pasiune creativă. Grolsch a lansat aceasta invitație prin intermediul unei provocări pe platforma experimentalist.ro, prin care 15 persoane au fost special recrutate pentru a face bani din pasiunea lor.

Unde? La Grolsch Anti-Mall, spațiul în care ei își vor pune la vânzare rezultatul pasiunii lor, iar noi toți vom putea să le cumpărăm, sa le aflăm povestea și să îi susținem în experimentul lor. Grolsch își propune astfel să încurajeze creativitatea colectivă și nonconformismul, în același timp amendând clișeele convenționale cu care ne întâlnim în fiecare zi.

Reinterpretarea mall-ului, un simbol al produselor de serie, într-o manieră anti-conformistă va aduce împreună minți creative, care vor da un nou rol spațiului. Evenimentul se va desfășura în fostul magazin București, într-un locație creativă, definită în antiteză cu simbolul produselor și experientelor în serie. Mai mult decât atât, spiritul locului va fi completat în fiecare zi de formații românești care vor susține concerte: Les Elephants Bizarres, OCS, ROA, Electric Brother, Charlie Boy The Rabbit King, Gojira & Planet H, DJ Bully, alături de trupe experimentaliste.

Schimbarea urmărită de Grolsch prin Awakening și-a propus inițial ca fiecare individ în parte să își manifeste creativitatea în tot ceea ce face. Acum însă a venit momentul pentru o acțiune colectivă care să îi determine pe oameni să adopte un nou stil de viață și să își pună în aplicare ideile. Proiectul Anti-Mall îi ajută pe experimentaliști să își găsească timpul, locul și mediul potrivit pentru a-și scoate la iveală eul creativ.

Încă din 1615, Grolsch susține spiritul non-conformist, experimentaliștii, căutătorii de idei și pe cei care au curajul să iasă din tiparele gândirii convenționale. Grolsch este brand-ul care prin tradiție se autodefinește ca un susținător ideilor îndrăznețe.

foto: Grolsch

În articolul

Nou în București: Anti-Mall, un loc unde nu dai bani, ci faci bani din pasiunea ta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x