Noua actori care pot fi oricand avocati, ingineri chimisti si contabili

Publicat pe 26.03.2013 la 14:15 Actualizat pe 26.03.2013 la 15:48

Gerard Butler

Gerard Butler, Sacha Baron - Cohen si alti actori stiu ca viata nu se termina odata cu actoria. Noua dintre ei au decis sa nu joace totul pe o singura carte si si s-au specializat in domenii diverse. Nu o sa iti vina sa crezi unde a studiat David Duchovny si in ce urma sa isi ia licenta Dolph Lundgren!

Gerard Butler ("300") a vrut sa se afirme la inceput intr-o curte judecatoreasca, nu pe marele ecran. Altfel nu se explica de ce a ales sa studieze dreptul la Universitatea din Glasgow, unde a fost chiar capitanul unui club de drept. Totusi, excesele sale l-au impiedicat sa aiba o cariera serioasa in domeniu. Dupa ce a lasat bautura deoparte, Butler a inceput sa primeasca roluri importante.

Daca Ray Romano ("Everybody Loves Raymond") si-ar fi urmat visul din adolescenta, astazi nu am mai fi avut un comediant de prima mana pe scena, ci un contabil rezervat la birou. Romano este licentiat in contabilitate la Colegiul Queens din New York.

Cine ar fi crezut ca amuzantul Sacha Baron Cohen a studiat istoria la Universitatea din Cambridge, Marea Britanie? Acesta si-a scris dizertatia pe tema impactului evreilor asupra luptei pentru drepturile civile in SUA.

David Duchovny ("Dosarele X", "Californication") a terminat masteratul la Universitatea Yale, sectiunea literatura engleza, in anii '80. Actorul a inceput, dar nu si-a definitivat, un doctorat in literatura comparata.

Mayim Bialik (Amy din "The Big Bang Theory" ) nu este un geniu doar pe micul ecran, dar si in viata reala. Bialik discuta atat de natural despre neurostiinta in serial pentru ca asta a studiat la scoala. Actrita este licentiata in neurostiinta si studii despre evrei, iar in 2007 si-a luat doctoratul in neurostiinta la UCLA.

Lisa Kudrow (Phoebe din "Friends") nu e nici pe departe o blonda aiurita in viata reala. Actrita a studiat biologie la Vassar College, un colegiu renumit din Statele Unite.

Ricky Gervais (cel care a creat serialul "The Office") a studiat filosofie la University College of London.

Dolph Lundgren ("The Expendables") voia sa fie inginer chimist, inainte de a accepta roluri in filme de actiune. Lundgren chiar primise o bursa Fulbright pentru a studia la faimoasa universitate M.I.T. (Massachusetts Institute of Technology).

Ashley Judd poate obtine oricand joburi in institutiile publice. Actrita a absolvit in 2010 programul de administratie publica oferit de Universitatea Harvard. Judd chiar a tinut discursuri la Adunarea Generala a Natiunilor Unite.

foto: hepta.ro

În articolul

Noua actori care pot fi oricand avocati, ingineri chimisti si contabili

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x