Nu ai reuşit să economiseşti prea mulţi bani şi totuşi vrei o vacanţă vara aceasta… Uite soluţia!

Publicat pe 12.07.2016 la 14:16 Actualizat pe 12.07.2016 la 15:50

Sezonul acesta fă o schimbare şi ieşi din anonimat, îţi va aduce multe beneficii.

Este vară şi toată lumea pleacă în vacanţă mult aşteptată, plănuită, probabil, de ceva timp. Dacă, însă, se întâmplă să nu ai suficiente rezerve pentru a-ţi planifica un concediu la mare sau la munte, noi îţi oferim o alternativă mai ieftină şi foarte plăcută.
Campingurile sunt cu siguranţă unul din lucrurile pe care fiecare om trebuie să le testeze măcar o dată în viaţă pentru că timpul petrecut în natură este relaxant şi sănătos.
Vezi, mai jos, cele mai bune locuri pentru campat din România unde îţi poţi petrece o vacanţă liniştită şi cu bani puţini.

Campingul Holiday GMP este situat în zona de nord a staţiunii Mamaia şi oferă turistului posibilitatea de odihnă şi relaxare. Dispune de un loc de campare cu o capacitate de 270 de corturi şi are ieşire la mare. În interiorul campingului se află o terasă cu autoservire cu specific românesc şi de asemenea, magazine deschide non stop de unde vă puteţi aproviziona. Campingul oferă facilităţi precum: loc de joacă pentru copii, internet wireless, acces la maşina de spălat pentru turiştii care stau mai mult de 3 zile, păstrarea obiectelor de valoare, servicii de pază, punct de prim ajutor.

Camping S este în staţiunea Năvodari, chiar pe şoseaua Mamaia. Are deschidere la plajă şi un spaţiu de campare în care arbuştii şi păsărelele te înconjoară. Printre facilităţile pe care le oferă se numără: toalete şi duşuri, internet wireless, servicii de pază şi salvamar, parcare, grătar şi mese, loc de joacă pentru copii, restaurant, magazin alimentar, chioşc de presă, mese de biliard şi ping pong.


Sandalandala este un caping nou din Vama Veche cu o suprafaţă foarte mare ce poate găzdui 400 de corturi. Gazonul, florile şi pomii din spaţiul de campare te vor linişti după o noape plină petrecută pe plajă sub supravegherea stelelor. Campingul dispune de duşuri, toalete, parcare proprie, internet wireless, terasă şi un cinematograf în aer liber. De asemenea, Sandalandala a lansat o provocare interesantă prin care cei care îşi vor tatua permanent logo-ul companiei vor primi cazare gratuită toată viaţa.

Vampire Camping se află în localitatea Bran. Este o alegere bună în cazul în care preferi să respiri aer curat, să fii liber şi liniştit în sânul munţilor. Este poziţionat la marginea râului cu vedere spre Castelul Bran şi parcurile naţionale Bucegi şi Piatra Craiului. Beneficiezi de acces la toalete şi duşuri, internet gratuit, gustări sau grătar pe terasă.

În articolul

Nu ai reuşit să economiseşti prea mulţi bani şi totuşi vrei o vacanţă vara aceasta… Uite soluţia!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x