Nu e usor sa fii femeie: Cele mai enervante lucruri care ni se intampla

Publicat pe 17.05.2013 la 15:06 Actualizat pe 17.05.2013 la 15:57

Nu e usor sa fii femeie. Oricat ar nega barbatii faptul asta, adevarul e ca femeile au de rezolvat zeci de lucruri inainte de a iesi pe usa. Chiar si dupa ce pasesc pe asfalt cu tocurile stiletto tot li se pot intampla lucruri marunte care sa le strice toata ziua. Atunci cand ciorapul ti se rupe, ramai fara tocuri si vantul iti strica coafura ai nevoie de o gramada de stilisti sau multa creativitate pentru a arata din nou cat de cat decent.

Altfel, trebuie sa accepti ca barbatii si femeile vor fi intotdeauna diferiti si sa schitezi un zambet dupa ce legile lui Murphy ti s-au mai aplicat inca o data. In fiecare dintre aceste situatii, fa tot ce poti sa repari "stricaciunile" trimise de soarta, inspira adanc aer in piept si fii zen:

1. Pantofii cu tocuri cui pe care ti i-ai luat cedeaza cand te astepti mai putin. Cel mai des asta se intampla cand cariera ta e in joc - te duci la o intalnire in interes de serviciu - sau viata - esti pe trecerea de pietoni.

2. Incerci sa faci poze pentru contul tau de Instagram sau blogul tau de fashionista amatoare si parul ti se lipeste - incontinuu - de lipgloss. Sterge-ti rujul, altfel toate fotografiile vor fi o sursa de amuzament.

3. Balenele din sutien tocmai au strapuns materialul textil si te inteapa, dar nu ai ce sa faci pana nu ajungi acasa.

4. Nu exista lucru mai iritant pe lumea asta decat sa ti se strice coafura de la vant... dupa ce ai petrecut ore in fata oglinzii, ai incins placa pentru a mia oara, ai folosit tot tubul de fixativ pe par si l-ai asigurat si cu agrafe, doar - doar sa stea asa cum ti-ai imaginat.

5. Nevoia te-a impins sa folosesti wc-ul public si, surpriza! Din nou, nu ai hartie igienica.

6. Ai parul voluminos si nici nu apuci sa te bucuri ca ti l-ai putut lega in coada cu elasticul, ca se rupe si ramai cu parul valvoi. Fie cumperi imediat o sapca, fie apelezi la un astfel de instrument:

7. Este vara, mergi la piscina si uiti ca mascara ta e waterproof. Nu e de mirare ca barbatii din jurul tau se uita insistent la tine - nu corpul tau de zeita ii atrage, ci ochii de raton.

8. Vrei sa arati ca o frantuzoaica sofisticata si decizi sa folosesti rujul rosu - arma suprema a femeilor fatale. Numai ca tie ti se intinde pe toata gura si in special, pe dinti.

9. Sa nu uitam de cel mai groaznic moment al unei femei din zi, legat de cel mai groaznic eveniment lunar: ciclul menstrual. Schimbatul tamponului devine o povara, mai ales daca trebuie sa mergi cu el la baie in fata colegilor tai de sex masculin.

10. A venit vara si ai abandonat pantalonii lungi in favoarea fustitelor mini si sorturilor scurte. Barbatii te admira, femeile te invidiaza si te simti regina lumii - pana intri in autobuz, unde trebuie sa te asezi pe scaunele mizere, pline de bacterii. Cu fiecare centimetru de piele pe care il asezi pe scaun, simti ca mai pierzi un an din viata.

11. In seria lucrurilor enervante care au venit la pachet cu bucuriile de a fi femeie (maternitatea), intra si fenomenul dresurilor fragile. La prima sau a doua purtare, ciorapii fini se rup "chic" exact cand ajungi la munca.

12. Ce-ar fi lumea fara cateva dive pe plaja? Frumoase, eterne zane cu ochelari de soare, care inevitabil trebuie sa poarta cateva accesorii care sa le puna in valoare. Daca este sa fim sincere, ne numaram printre ele. Mare ne e mirarea mai tarziu cand descoperim ca lantul cu pandantiv pe care scrie "LOVE" ne-a lasat semn permanent pe decolteu:

13. In final, un lucru care ne innegreste aura numai noua, femeilor: momentul cand observam ca linia de la lenjeria intima se vede prin pantalonii slim pe care ne-am decis sa ii purtam:

foto: chaoticallycreative.com, break.com, Kotex, buzznet.com, lisamorguess.com

În articolul

Nu e usor sa fii femeie: Cele mai enervante lucruri care ni se intampla

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x