Nu te-ai combina cu ei pentru toți banii din lume! 9 actori CELEBRI pentru modul GROAZNIC în care SĂRUTĂ

Publicat pe 16.07.2014 la 16:56 Actualizat pe 16.07.2014 la 17:12

Sub lumina reflectoarelor și a indicațiilor regizorului nu poate fi ușor să săruți ... decent. Dar având în vedere multitudinea de staruri care NU primesc reclamații, ba chiar aprecieri pozitive, este un pic deprimant să ajungi faimos pentru stilul groaznic de a săruta. Uite cine a ajuns pe acestă listă:

Bradley Cooper

Sub lumina reflectoarelor și a indicațiilor regizorului nu poate fi ușor să săruți ... decent. Dar având în vedere multitudinea de staruri care NU primesc reclamații, ba chiar aprecieri pozitive, este un pic deprimant să ajungi faimos pentru stilul groaznic de a săruta. Uite cine a ajuns pe acestă listă!

Săruturile lui Tom Cruise au fost descrise de colege ca fiind „umezi și lipicioase”, în timp ce ale lui Woody Allen sunt leneșe iar ale fustangiului de Leonardo DiCaprio „lipsite de pasiune”.

Jennifer Lawrence i-a spus lui Bradley Cooper direct pe platourile de filmare la „Silver Linings Playbook” că sărută rău, iar Helen Mirren (și altele) sau plâns de tehnica lui Harrison Ford. Colin Farrel a spus că i-a fost dificil să o sărute pe Kate Beckinsale (poate și pentru că regizorul filmului era soțul ei ), iar Reese Witherspoon nu a fost mulțumită deloc de Robert Pattinson pe acest plan.

Nu în ultimul rând, Angelina Jolie, lăudată inițial de Ethan Hawke pentru săruturile ei, a primit un vot negativ de la James McAvoy în „Wanted”.

În articolul

Nu te-ai combina cu ei pentru toți banii din lume! 9 actori CELEBRI pentru modul GROAZNIC în care SĂRUTĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x