Nu știi cum să faci cumpărături în mod inteligent? Band of Creators te invită la un weekend de consiliere vestimentară

Publicat pe 27.03.2015 la 16:34

Ultimul weekend din martie aduce la Artmark a două ediţie a pop-up shop-ului Band of Creators. Cei care vor trece pragul pop-up shop-ului vor avea acces în premieră la colecţiile de primăvară – vara 2015 a peste 20 de designeri români şi străini

Ultimul weekend din martie aduce la Artmark a două ediţie a pop-up shop-ului Band of Creators. Cei care vor trece pragul pop-up shop-ului vor avea acces în premieră la colecţiile de primăvară – vara 2015 a peste 20 de designeri români şi străini. Florentina Giol, Larisa Dragna, Diana Flore, Georgiana Giuroiu, Laura Olaru, Edita Lupea, Moogu, Prochaine, Fandacsia, Smaranda Almasa, Life în Mono, Carmina Cimpoeru, 74 street bags, Irina Florea, Oana Lupaş, Amelie Şuri sau Maria Queen Maria (Bulgaria) sunt doar câţiva dintre designerii care au confirmat participarea. Ioana Ciolacu va fi prezenţa şi la această ediţie, cu un diffusion line al colecţiei “Hunters” care a fost prezentată la Berlin Fashion Week şi apreciată în unanimitate de presă de specialitate.

La această a două ediţie a pop-up shop-ului, cei interesaţi pot primi, la cerere, consiliere vestimentară din partea unui stilist avizat sau pot participa la workshop-urile de stil organizate în cele două zile. Raluca Dobrovolschi, consultant de imagine şi absolventă a Swiss Image Institute va susţine sâmbătă primul workshop, cu tema “Cum să faci cumpărături în mod inteligent”, pentru că duminică să continue cu un subiect îndelung dezbătut – “Tendinţe primăvară-vară 2015”. În cazul în care doriţi să va înscrieţi, găsiţi mai multe detalii aici: http://www.bandofcreators.com/pd/cursuri.

În pauzele de shopping, specialiştii Beauty District va vor răsfaţă cu manichiuri personalizate şi coafuri de week-end, iar Madame Lucie şi celebrele sale macarons se vor asigura că energia dumneavoastră rămâne la cote înalte.

Pop-up shop-ul va fi deschis pe 28 şi 29 martie, între orele 11.00 şi 20.00.
Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei sau pe baza de invitaţie. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.bandofcreators.com.

Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul L’Oreal Paris, Alpha Bank, Elle România, Magic FM, Professional Women's Network, Maastricht School of Management, Business Review, Internaţional British School of Bucharest şi LeadersHUB.

În articolul

Nu știi cum să faci cumpărături în mod inteligent? Band of Creators te invită la un weekend de consiliere vestimentară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x