Numerologie chineză: Metoda celor ”9 STELE KI” dezvăluie totul despre DESTINUL TĂU! Tu ce Stea Ki ai?

Publicat pe 16.11.2017 la 11:22 Actualizat pe 16.11.2017 la 14:39

Tu ce stea ki ai?

Metoda celor „9 stele Ki” este o ramură a numerologiei chineze ce datează de 1000 de ani.

”Energia” este reprezentată de simbolul ”Ki”, care ia forma celor 9 numere principale din numerologia Feng Shui.

Află sub ce stea Ki ai venit pe lume adunând toate cifrele anului în care te-ai născut şi continuă să aduni până obţii un număr format dintr-o singură cifră. Ulterior, scade rezultatul din numărul 11 pentru a-ţi afla steaua Ki.

Pentru a te asigura că ai aflat cifra corectă, poţi consulta tabelul de mai jos, identificând cifra de deasupra coloanei în care regăseşti anul naşterii tale.

După ce ai aflat cifra stelei Ki, citeşte în continuare pentru a afla cum îţi trădează personalitatea, dar şi sfatul oracolului pentru a-ţi împlini destinul.

Steaua Ki 1

Steaua Ki 1 este guvernată de semnul Apei. Apa poate fi găsită în natură sub mai multe forme aşa că şi tu eşti imprevizibilă, dar ai şi abilitatea de a te adapta în orice situaţie.

Nu există ceva ce nu poţi face şi te descurci întodeauna cu ceea ce ai. Eşti sensibilă şi emotivă aşa că ai nevoie de disciplină pentru a reuşi să îţi canalizezi energia şi emoţiile aşa cum trebuie. Deciziile importante le iei cu mare dificultate şi eşti nesigură.

Li se recomandă să-și învingă temerile, altfel se vor îmbolnăvi. De asemenea, să evite obiceiurile nesănătoase.

Steaua Ki 2

Eşti născută pentru a... a da naștere. Spiritul matern te determină să ai grijă de toţi cei din jur şi adesea îţi laşi propriile nevoi pe locul al doilea.

Te simţi pierdută dacă nu ai o preocupare permanentă. Simţi nevoia să te simţi utilă. Dacă nu îţi faci timp şi pentru tine s-ar putea să te lupţi cu epuizarea.

Aceste persoane trebuie să aibă grijă la obiceiurile alimentare. Au tendința de îngrășare rapidă.

Steaua Ki 3

În termeni de Feng Shui, tu ai o puternică energie yang, care este concentrată pe tot ce înseamnă devenire, explorare şi dezvoltare. Cu alte cuvinte, ai o energie axată pe acţiune.

Aceste calităţi descriu foarte bine natura persoanei care are energia dată de Steaua Ki 3. Eşti plină de optimism, vitalitate şi forţe proaspete şi eşti capabilă să îi conduci pe alţii la acţiuni şi activităţi puternice.

Tu eşti un lider înnăscut, îţi place prin natura ta să conduci şi eşti un explorator care nu încetează niciodată să se dezvolte şi să îşi testeze limitele, să vadă ceea ce îi stă în putinţă să facă.

Puncte negative: ești o persoană instabilă și implusivă. Încearcă să-ți temperezi pornirile.

Steaua Ki 4

În termeni Feng Shui, tu ai o energie yang puternică, matură, care îşi atrage puterea sau se bazează foarte mult pe energia yin, mai blândă. Tu ai tendinţa de a fi foarte practică, iar oamenii se pot baza pe tine. Eşti foarte grijulie şi se spune despre tine că ai un excelent bun simţ.

Tu vei fi atrasă, fiind influenţată de Steaua Ki 4, de variate expresii ale fluidelor, de o energie sensibilă precum poezia, muzica, pictura sau alte forme de artă. Eşti o persoană foarte sensibilă, emoţională.

Eşti considerată chiar cea mai sensibilă dintre toate cele 9 Stele Ki, deoarece îţi schimbi dispoziţia în orice clipă. Într-o secundă eşti cea mai bucuroasă şi blândă persoană, iar în secunda următoare devii cu adevărat furioasă, mânioasă şi încăpăţânată. Însă eşti considerată o persoană de încredere.

Sfat: Ai tendința de autoizolare, așadar caută ajutor pentru a regăsi în tine forța necesară de a te redescoperi și de a crede în potențialul tău.

Steaua Ki 5

Steaua Ki 5 se află sub semnul focului, unul din elementele feng shui care creează echilibrul vieţii. Eşti o persoană de încredere, puternică, căreia nu i se pare deloc greu să îi sprijine pe cei din jur, motiv pentru care ai parte de foarte mult noroc.

Voit sau nevoit, de multe ori te afli în mijlocul celor mai importante evenimente şi ai întotdeauna o contribuţie la ceea ce urmează să se întâmple.

Steaua Ki 6

Profil energetic: Steaua Ki 6 se află sub influenţa metalului, un alt element feng shui care asigură echilibrul. Eşti o persoană directă, care ştie exact ce vrea de la viaţă. De asemenea, eşti o fire sigură pe forţele proprii şi reuşeşti să te concentrezi cu uşurinţă, indiferent de mediul în care te afli.

Faptul că eşti o fire autoritară ar putea fi un factor negativ, dar dacă ocupi o funcţie de lider, acest element te ajută foarte mult. Nimeni nu îţi poate sta în cale atunci când îţi propui ceva, iar de cele mai multe ori acţionezi fără să anunţi.

Sfat: Nu exagera cu autoritatea. Oamenii pot înţelege ce au de făcut şi cu vorbă bună, aşa că nu ar fi o idee rea dacă te-ai apropia de ei în acest fel.

Steaua Ki 7

Steaua Ki 7 stă sub semnul Metalului, element Feng Shui care îi oferă claritate, precizie, determinare şi o atenţie deosebită.

Eşti o fire blândă, iubitoare de distracţie şi te dezvolţi pe o fundaţie solidă de încredere în sine. Ai darul de a-i calma pe cei din jur şi de a-i convinge că micile bucurii ale vieţii sunt cele care contează. Ai capacitatea de a te conecta la frumuseţea din jur, indiferent de forma pe care aceasta o ia, motiv pentru care eşti un artist talentat.

Graţie carismei, unui simţ al umorului ieşit din comun şi abilităţilor excelente de comunicare, eşti ca un magnet pentru cei din jur, însă tinzi să fugi de angajamentele de orice fel.

Sfat: ținei cont: cu cât veți dărui mai mult, cu atât veți primi mai mult.

Steaua Ki 8

Această stea Ki îşi ia energia din elementul Feng Shui al Pământului, cei născuţi sub semnul ei fiind grijulii până peste poate - un adevărat stâlp de rezistenţă pentru cei din jur.

Te caracterizează tăria interioară şi detaşarea emiţională, iar dintre cele 9 stele Ki, tu ai cea mai multă răbdare, atenţie şi perseverenţă, ceea ce se traduce prin capacitatea de a lua cele mai bune decizii pe plan financiar.

Nu eşti uşor de citit sau de abordat, dar cei care te cunosc cu adevărat îţi apreciază devotamentul şi setea pentru justiţie.

Sfat: Muncești prea mult, așadar, nu uita să iei pauze meritate din când în când.

Steaua Ki 9

Esenţa energiei personale a celor născuţi sub semnul stelei Ki 9 este cea a Focului, element care trădează o persoană creativă, pasionată, unică, plină de inspiraţie.

Simt totul cu o claritate uimitoare şi se simt confortabil exprimându-şi sentimentele, emoţiile. Deşi par strălucitori şi încrezători, se îndoiesc adesea de forţele proprii şi sunt prea aspri cu ei înşişi. Aşa cum focul are nevoie de aer pentru a arde, aşa au nevoie cei născuţi sub această stea de aprobarea şi sprijinul celor din jur.

Aceşti oameni nu sunt foarte practici, şi în ciuda faptului că sunt sensibili, nu poartă pică. Deşi sunt sociabili, sunt foarte pretenţioşi când îşi aleg prietenii. Pretenţiile se aplică şi când vine vorba de alte aspecte ale vieţii.

Sfat: Uneori, aceștia tind să-i supere pe ceilalți, chiar și fără să vrea. Ar trebui să fie mai atenți la ce și mai ales cui se destăinuie.

În articolul

Numerologie chineză: Metoda celor ”9 STELE KI” dezvăluie totul despre DESTINUL TĂU! Tu ce Stea Ki ai?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x