FOTO & VIDEO! Femei sau bărbați? Nu ai putea să spui cu adevărat!

Publicat pe 30.01.2014 la 12:21 Actualizat pe 31.01.2014 la 14:47

Misiunea lor în viață a fost complet alta față de cea în spiritul cărora au crescut... iar meseriile lor le cer să fie altcineva. Ei sunt oamenii care și-au construit viețile ca niște „iluzii optice”

Misiunea lor în viață a fost complet alta față de cea în spiritul cărora au crescut... iar meseriile lor le cer să fie altcineva. Ei sunt oamenii care și-au construit viețile ca niște „iluzii optice”

1. Cântărețul suedez care se îmbracă ca o păpusă japoneză

Yohio este un suedez de 18 ani care se îmbracă ca o păpușă japoneză, vorbește ca un bărbat, știe perfect japoneza, engleza, suedeza și mânuiește chitara ca un profesionist:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

2. Bunicul chinez care defilează în haine pentru femei

Liu Qianping este un bunic de 72 de ani, faimos în China pentru faptul că defilează în haine pentru adolescente. Totul a pornit de la o joacă, după ce Qianping a încercat haine din magazinul nepoatei. Probele au fost fotografiate iar pozele au devenit virale, astfel că bătrânelul s-a convins că are talent în acastă direcție.

3. Adolescentul al cărui chip e perfect pentru lumea fotomodelelor (femei)

Stanyslas Fedyanin este un băiat de 16 din Moscova care a câștigat popularitate datorită carierei sale ca model feminin. Stas spune că este heterosexuale și chiar are o prietenă, numai că alura androgină se mulează perfect pe cerințele designerilor pentru femei.

La 1.80 metri, Stas cântărește doar 45 kilograme iar lumea modei este înnebunită după el.

4. Femeia super sexy care face reclamă la haine pentru bărbați

Elliott Sailors este un fotomodel profesionist care își câștiga pâinea pozând în femeia angelică cu forme seducătoare. L un moment dat însă, Sailors a decis că vrea să defileze pentru colecțiile masculine. Până în 2012, când a luat decizia asta, femeia cunoscuse succesul datorită revistelor Harper's Bazaar, Cosmopolitan și Women's Health. dar nu a fost de ajuns - blondina și-a tuns părul scurt și și-a strîns sânii, pentru a arăta ca un bărbat. După câteva castinguri ca bărbat, Elliott a căpătat un job la Tom Ford.

5. Bărbatul bogat care pretinde că e cerșetor pentru a face fapte bune de Crăciun

În decembrie, un „cerșetor” destul de avut a început să stea de veghe pe o stradă din canada pentru câteva ore pe noapte, în săptămâna dinainte de Crăciun. Atunci, Omar (bărbatul din imagine) s-a întâmplat să treacă pe lângă el. Cerșetor i-a cerut mărunțiș, Omar a refuzat, dar s-a oferit să-i ia de mâncare. Atunci bărbatul i-a spus că nu are nevoie de nimic - doar stătea aici pentru a-i răsplăti pe cei cu o inimă bună. Omar i-a spus că ar avea nevoie de puțin ajutor - abia golise contul de economii pentru a-și vedea tatăl de Crăciun, care locuia în China.

Călătoria îl costa tot ce avea și nici nu căpătase viza. Atunci, necunoscutul i-a oferit pe loc banii pentru chiria pe o lună - 500 dolari - pentru a-l ajuta să se descurce de Crăciun. Omar a fost atât de impresionat de fapta străinului încât a povestit tot pe Facebook.

foto: odditycentral.com, autostradal.com

În articolul

FOTO & VIDEO! Femei sau bărbați? Nu ai putea să spui cu adevărat!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un şef al Poliţiei de Frontieră Galaţi ar fi implicat într-un scandal sexual cu o fată de 13 ani. Incidentul, descoperit de un localnic după ce a văzut mesajele primite de copilă
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Tânără de 21 de ani, ucisă cu sânge rece de iubit, în Sibiu. Bărbatul a fost orbit de furie
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x