(P) 3 motive bune pentru care să cumperi echipamente IT second hand în 2022

Publicat pe 22.06.2022 la 19:07 Actualizat pe 22.06.2022 la 19:09

În mod eronat, multe persoane consideră că echipamentele IT, în special laptopurile și calculatoarele, trebuie neapărat achiziționate noi pentru a avea un nivel înalt de performanță și pentru a rezista în timp.

3 motive bune pentru care să cumperi echipamente IT second hand

Pixabay

Adevărul este că multe dintre calculatoarele etichetate drept second-hand sunt dispozitive care nu au fost folosite prea multă vreme și au fost vândute de persoane care au dorit să le schimbe cu unele mai moderne cu specificații mai bune sau reprezintă stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din diverse tari. Deci, acestea funcționează ca noi, chiar dacă pot prezenta urme fine de folosire.

Acest lucru se aplică nu numai calculatoarelor, ci și laptopurilor, imprimantelor, stațiilor de lucru și copiatoarelor, disponibile la IT-SH.ro în regim second hand sau refurbished , în ambele cazuri fiind testate si curățate înainte de a fi livrate.

În continuare, vor fi prezentate trei dintre motivele care îi pot convinge pe cei interesați de înlocuirea echipamentelor IT de care dispun cu altele mai moderne să aleagă varianta second hand:

1. Echipamentele de la branduri de top sunt disponibile la preț accesibil

În industria echipamentelor IT există câteva branduri care și-au adjudecat poziții fruntașe în preferințele utilizatorilor la nivel global și care au dezvoltat și continuă să dezvolte modele de calculatoare, laptopuri și alte produse cu specificații remarcabile și variate, astfel încât oricine să poată găsi acel dispozitiv care se adaptează bugetului și nevoilor sale de utilizare.

În unele cazuri, aceste echipamente sunt costisitoare, prin prisma specificațiilor de ultimă generație și a dotărilor care îi asigură performanțe înalte. Aici se încadrează mai ales stațiile de lucru și calculatoarele de gaming. Avantajul este că se poate achiziționa atât un workstation second hand, cât și un calculator sau laptop prevăzute cu componente de ultimă oră, fără a fi necesar un buget atât de mare, deoarece prețul este mai mic decât cel de pe piața de profil;

2. Gamă variată de echipamente verificate în prealabil

Persoanele care aleg produsele second hand își pot reînnoi întregul setup, deoarece la IT SH sunt disponibile nu numai calculatoare second hand, laptopuri și stații de lucru, ci și monitoare, servere, imprimante, accesorii și periferice, precum și componente de calculator, ca plăci de bază, plăci de rețea, cabluri, adaptoare, unități optice etc.

Pe lângă diversitate, un alt avantaj al tuturor acestor produse este că funcționează în parametri normali, lucru garantat de verificarea acestora în prealabil de către specialiști cu experiență în domeniu. Astfel, se demontează mitul potrivit căruia echipamentele IT nu au o stare bună de funcționare;

3. Produsele beneficiază de garanție

Garanția produselor reprezintă o cerință prioritară a persoanelor care mizează pe produse second hand. De aceea, pe lângă garanția de conformitate, produsele din oferta variată de la IT-SH.ro beneficiază de garanție comercială, ceea ce oferă cumpărătorilor un plus de siguranță. În eventualitatea în care întâmpină defecțiuni, aceștia au certitudinea că vor fi remediate în timp util și că nu vor trebui să piardă timp și bani pentru a trimite produsele într-un alt service.

Așadar, prețurile accesibile, gama variată, performanța și garanția sunt principalele argumente pentru care se poate afirma că achiziția de echipamente de la IT SH reprezintă o alegere sigură pentru orice utilizator, indiferent că are nevoie de un workstation puternic pentru aplicații complexe sau de un laptop pentru activități de birou.

În articolul

(P) 3 motive bune pentru care să cumperi echipamente IT second hand în 2022

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea de la Mangalia care a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, propusă pentru suspendare
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x