(P) Cum să alegi pijamaua potrivită pentru sezonul rece astfel încă să nu renunţi la confort şi stil

Publicat pe 25.10.2022 la 16:57 Actualizat pe 25.10.2022 la 17:01

Pijamalele sunt piese vestimentare indispensabile în garderoba pentru sezonul rece.

Cum să alegi pijamaua potrivită pentru sezonul rece

Pixabay

Sunt confortabile și pot fi purtate atât acasă, cât și în deplasare. Însă, cu atâtea modele disponibile, poate fi greu să alegi pijamaua potrivită! Caracteristici de care ar trebui să ţii cont când cumperi o pijama de damă.

Caracteristici de care ar trebui să ţii cont când cumperi o pijama de damă

Pijamaua trebuie să fie din materiale naturale și respirabil, iar în sezonul rece să fie cât mai călduroasă şi mai plăcută la atingere, iar bumbacul îndeplinește toate aceste criterii. De asemenea, ar trebui să alegi o pijama cu un model simplu și elegant. Nu vei dori să dormi într-o pijama voluminoasă, care nu ţi se potriveşte sau care arată urât.

Totodată, ar trebui să fie uşor de pus şi de scos, iar cele cu nasturi în faţă pot fi foarte indicate. Când alegi pijamale sau cămăşi de noapte de damă pentru sezonul rece, pune accentul pe confort și nu renunţa la stil doar pentru a salva nişte bani – o pijama de calitate se poate purta ani de zile!

Caracteristici de care ar trebui să ţii cont când cumperi o pijama de bărbaţi

Când cumperi pijamale bărbaţi pentru lunile mai reci, există câteva lucruri de care ar trebui să ții cont. În primul rând, îți vei dori ceva călduros şi confortabil - așa că alege țesături precum flanel sau fleece de bumbac. În al doilea rând, ia în considerare un model cu mâneci lungi și pantaloni lungi, pentru a te asigura că asigură acoperire din cap până în picioare.

Și, în cele din urmă, gândeşte-te la orice caracteristici speciale care ar putea fi utile, cum ar fi buzunarele, manșetele sau şliţul de la pantaloni. Având în vedere aceste lucruri, cu siguranță vei găsi perechea perfectă de pijamale de iarnă pentru bărbatul din viața ta. Dacă vrei să îi oferi un plus de căldură şi confort, vezi oferta de halate de baie şi alege un model adecvat pentru iarnă!

În ce situaţii poţi purta pijama

În general, o pijama de iarnă drăguţă şi confortabilă poate fi purtată oriunde prin casa în zilele în care este suficient de cald. Pijamalele sunt de obicei văzute ca haine de dormit, așa că nu sunt potrivite pentru a fi purtate pe afară. Totuşi, dacă eşti invitată la o petrecere în pijama, poţi să ieşi din casa îmbrăcat astfel, dar cu o haină pe deasupra.

De asemenea, nu ar trebui să îţi lipsească pijamaua când pleci în deplasare, în concediu sau în vizită pentru câteva zile la prieteni şi rămâi peste noapte. Pentru astfel de situaţii ai nevoie de o pijama cât mai drăguţă şi mai prezentabilă şi chiar şi de un halat de casă sau de baie.

De ce avem nevoie de pijamale de iarnă

În timpul iernii, temperaturile scad şi corpul nostru are nevoie de o protecţie suplimentară pentru a se menţine cald. Pijamalele sunt piese vestimentare confortabile care se poartă direct pe piele şi menţin căldura corpului, asigurând tot confortul necesar pentru un somn odihnitor. De asemenea, dacă sunt alese adecvat, acestea pot păstra pielea uscată şi sănătoasă, prevenind transpiraţia şi iritaţiile. Pijamalele de iarnă sunt, deci, o necesitate pentru oricine doreşte să se bucure de un somn odihnitor, de căldură şi confort în această perioadă.

Cum ştii că ai ales măsura potrivită pentru o pijama

Nu există un răspuns unic la această întrebare, deoarece fiecare are preferințe diferite pentru cât de strâmte sau de largi ar trebui să fie pijamalele. Cu toate acestea, există câteva sfaturi generale pe care le poţi urma pentru a te asigura că ai cumpărat pijamaua în măsura potrivită.

În primul rând, asigură-te că pijamalele pe care le alegi sunt confortabile și nu te vor strânge. Ar trebui să te poţi mișca liber în ele, fără a simți că îţi întrerup circulația. În al doilea rând, ia în considerare materialul care trebuie să fie respirabil şi să nu te supraîncălzească în timpul somnului. În cele din urmă, gândeşte-te la stilul de pijama. Unii preferă ca pijamaua să fie cât mai bine lipită de corp, în vreme ce alţii prefera pijamale mai largi şi mai lejere şi chiar aleg pijamale cu un număr mai mare pentru a se simţi confortabil.

Tu ce fel de pijama preferi pentru iarnă?

În articolul

(P) Cum să alegi pijamaua potrivită pentru sezonul rece

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x