(P) Este dureros să folosești un epilator electric?

Publicat pe 21.08.2023 la 14:11 Actualizat pe 21.08.2023 la 14:16

Un zvon circulă din timpuri imemoriale: trebuie să suferi pentru a fi frumoasă! Nu este nevoie să strângi din dinți de fiecare dată când trebuie să treci prin procesul de epilare.

O imagine cu fundal roz, cu mai multe epilatoare electrice

Braun

Cu câteva sfaturi și cu epilatorul electric potrivit, epilarea devine aproape la fel de simplă ca o plimbare în parc!

Sfaturi mici înainte de a începe epilarea

Pentru a eradica părul nedorit și a depila zonele sensibile, epilatorul electric este soluția ideală. Cu excepția faptului că multe persoane cărora le este frică de durere. Să fim sinceri, experiența poate fi dureroasă. Dar dacă te pregătești cu mult timp înainte, epilatorul electric poate deveni cel mai bun aliat al tău în frumusețe.

Nu este recomandat să începi o ședință de epilare fără a fi luat în prealabil câteva mici măsuri de precauție. Înainte de a folosi epilatorul electric, amintește-ți să te hidratezi bine pentru a evita pielea prea uscată. Dacă te temi de apariția firelor de păr încarnate, poți chiar să faci o mică exfoliere blândă cu o zi înainte de ședință. Acest lucru are și efectul de a reduce durerea din ziua în care vrei să faci epilarea. Ideea poate părea contraproductivă, dar nu ezita să îți razi părul cu o săptămână înainte de îndepărtarea părului. Într-adevăr, toate epilatoarele electrice funcționează cel mai bine pe părul scurt.

Nu te gândești neapărat să te epilezi în baie sau duș și totuși este o idee excelentă să reduci durerea de depilare. Apa fierbinte ajută la dilatarea porilor pielii și astfel facilitează extragerea părului. Multe epilatoare electrice sunt acum rezistente la apă (le numim Wet&Dry). Aceste epilatoare sunt acoperite cu o suprafață anti-alunecare care îți permit să le manevrezi cu ușurință chiar și sub apă. Puțin mai semnificativ, pot fi dotate cu un sistem de masaj de înaltă frecvență care reduce durerea în timpul epilarii.

În plus, nu trebuie să te epilezi în direcția părului! Într-adevăr, pentru a evita firele de păr încarnate și iritațiile, este indicat să te epilezi în sensul opus al creșterii, de jos în sus.

Cum să găsești epilatorul electric care ți se potrivește?

Dacă ești nouă în utilizarea unui epilator electric, cel mai bine este să te concentrezi, pentru început, pe zonele așa-numite „ușoare” precum picioarele. Pentru aceasta, poți paria pe un epilator care a fost conceput pentru începătorii în epilare. Forma sa ergonomică îți permite o prindere perfectă încă de la început. Rolele sale de masaj sunt un real plus pentru a reduce disconfortul de epilare.

Să optezi pentru un epilator electric cu mai multe pensete este o idee bună, pentru că îți va oferi o epilare mai eficientă. Poți găsi un epilator echipat cu patruzeci și opt de pensete și un cap flexibil, este un aliat pentru epilarea picioarelor și bratelor. Poți folosi două viteze la acest epilator: un mod normal sau un mod soft, în funcție de nevoile tale. Cu toate acestea, trebuie să știi că cu cât un dispozitiv are mai multe pensete, cu atât epilarea poate fi mai dureroasă. Prin urmare, acest epilator electric este recomandat utilizatorilor experimentați.

În articolul

(P) Este dureros să folosești un epilator electric?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x