(P) Mic dejun delicios: Sandwich cald cu banane și cozonac pufos

Publicat pe 04.10.2021 la 13:30 Actualizat pe 18.10.2021 la 17:20

Diminețile au mai mult farmec când îți începi ziua cu o delicioasă gustare dulce cu fructe fresh care să te încarce cu energie. Iar când prospețimea fructelor se întâlnește cu savoarea cozonacului cu miez pufos și umpluturi bogate, mic dejunul devine cât se poate de încântător.

Sandwich cald cu banane și cozonac pufos

Mic dejun delicios: Sandwich cald cu banane și cozonac pufos

TV Happy

Pentru o dimineață savuroasă de neuitat, încearcă rețeta noastră de sandwich cald cu banane proaspete și felii prăjite de cozonac pufos.

Se face foarte repede și ușor, fiind gustarea ideală atunci când ești pe fugă. Cozonacul Casa Boromir cu cremă de nuci, stafide și portocale merge de minune integrat în rețetă, completând aroma cremoasă a bananelor cu gustul său unic. Vestea bună este că îl găsești la numai un click distanță în colecția de Cozonaci Casa Boromir.

Sandwich-uri calde cu fructe, răsfățul fresh de dimineață

Bogate în vitamine și gustoase, fructele proaspete sunt numai bune de savurat în rețetele de sandwich-uri calde pe care la prepari la micul dejun. Nu numai că te revigorează cu gusturile lor fresh, dar îți și dau energie pentru întreaga zi și o senzație de sațietate care se menține pentru mai mult timp. Și în plus, le poți integra foarte ușor în nenumărate combinații de arome îmbietoare în funcție de preferințe și de ce ingrediente ai la îndemână.

Sandwich-ul cald cu banane și felii de cozonac prăjite în tigaie promite să te energizeze complet și să te cucerească cu gustul inconfundabil ce se potrivește perfect cu o cafea bună sau un ceai aromat la micul dejun.

Energie și savoare: Sandwich prăjit cu cozonac și banane

Cozonacul Casa Boromir cu crema nucă, stafide și portocale desăvârșește rețeta de sandwich cald, conferind o savoare irezistibilă gustării dulci cu fructe. Stafidele, bucățelele de portocale și nucile crocante ce îmbogățesc miezul cozonacului se îmbină armonios cu bananele astfel încât să te bucuri de o experiență cu totul specială. Iar odată rumenite în tigaie, frigănelele de cozonac capătă o crustă aurie delicioasă care completează minunat textura ușor cremoasă a bananelor.

De asemenea, poți prepara rețeta de sandwich prăjit și cu alte sortimente de cozonaci cum ar fi Cozonacul Casa Boromir cu nuci și cireșe din aceeași colecție specială, sau Cozonacul Boromir umplut cu nuci, unt și scorțișoară. Sigur vei găsi un cozonac pe placul tău pe boromirmarket.ro, magazinul online plin de bunătăți pe care le vei adora din prima clipă. Dacă vrei să încerci alte rețete cu cozonaci, te poți inspira de pe blogul nostru oricând. Prepară și niște frigănele dulci din cozonac cu fructe de pădure care să îți însenineze dimineața. Tot pe blogul nostru, găsești și alte rețete de sandwich-uri pline de gust și ușor de făcut!

Ingrediente sandwich cald cu banane și cozonac

• 4 felii de Cozonac Casa Boromir cu nucă, stafide și portocale

• 2 banane tăiate în felii

• ½ cană de lapte

• 2 ouă

• ½ linguriță esență de vanilie

• ½ linguriță scorțișoară

• 1 lingură unt

• Sirop de arțar

• Zahăr pudră

• Un vârf de sare

Rețetă sandwich cald din cozonac și banane

PASUL 1

Într-un bol mediu amestecă ouăle, laptele, esența de vanilie, scorțișoara și sarea. După ce ai obținut o compoziție omogenă, înmoaie în ea feliile de Cozonac Casa Boromir pentru câteva minute.

PASUL 2

Topește untul într-o tigaie mare și rumenește mai apoi feliile de cozonac pe-o parte și pe cealaltă până când capătă o crustă ușor maronie. După ce s-a rumenit pe ambele părți pune banana feliată.

PASUL 3

Pune peste banane cealaltă felie de cozonac, întoarce sandwich-ul și lasă-l la rumenit. Te poți folosi de o altă tigaie, mai grea pentru a presa sandwich-ul.

PASUL 4

După ce s-a rumenit bine sandwich-ul pe ambele părți și a căpătat o culoare aurie-maronie, nu îți mai rămâne decât să pui siropul de arțar și să presari zahărul pudră. Fiind o gustare versatilă, poți înlocui siropul cu miere, dulceață de fructe, caramel sau chiar cu crema catifelată Alunetta de cacao și alune de pădure. Și astfel ai transformat mic dejunul într-un răsfăț savuros!

Dacă vrei să experimentezi cu mai multe arome, folosește și alte fructe proaspete, precum căpșunile și fructele de pădure dulci acrișoare pe care să le servești într-un bol alături de sandwich-ul cald, sau poți tăia câteva felii de papaia pe care să le savurezi în această combinație. Ca să obții un gust exotic fermecător poți presăra peste sandwich-ul prăjit câțiva fulgi de cocos. Poftă bună!

Te așteptăm pe boromirmarket.ro, de unde poți alege dintr-o gamă largă de bunătăți pentru toate gusturile!

În articolul

(P) Mic dejun delicios: Sandwich cald cu banane și cozonac pufos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x