(P) Obține un zâmbet perfect cu implanturi dentare realizate la Dental Premier

Publicat pe 11.04.2024 la 12:07 Actualizat pe 11.04.2024 la 12:10

Medici care realizează un implant dentar

Dental Premier

  • Unul dintre primele lucruri care ne atrag atenția la o persoană este, desigur, zâmbetul. Acesta atrage atenția asupra feței și, în mod special, asupra gurii. Dantura este în felul acesta vizibilă, iar dacă e îngrijită cu atât mai bine, impactul va fi unul pozitiv. Din păcate, multe persoane neglijează acest aspect, fie din lipsă de timp, fie din alte motive personale.

Una dintre cele mai complexe, dar eficiente metode de redare a unui zâmbet complet este un implant dentar de calitate. Una dintre clinicile care se ocupă cu succes de implanturi dentare este și clinica Dental Premier.

Ce este un implant dentar și cum se realizează

În momentul în care dantura nu mai poate fi salvată și pierzi de dinții naturali, fie printr-un accident sau alte cauze, nu mai ai de ales decât să apelezi la serviciile de implant dentar. Acestea sunt lucrări de calitate, care se fixează prin anumite proceduri în locul dinților lipsă. În felul acesta, prin implanturi dentare realizate la Dental Premier, orice persoană se poate simți confortabil în pielea ei. Mai mult chiar, va putea din nou să zâmbească și să râdă și nimeni nu va bănui că are implanturi dentare.

Concret, un implant dentar este o piesă confecționată din titan, zirconiu sau un material 100% compatibil cu țesutul uman. Acesta va înlocui rădăcina pierdută a dintelui și va constitui baza implantului dentar ulterior; vezi mai multe detalii pe www.dentalpremier.ro.

Sistem de implanturi dentare Fast&Fixed

Clinica Dental Premier a implementat cu succes o nouă tehnică de implant dentar, cu rezultate într-o singură zi. Mai precis, se poate realiza o reabilitare dentară totală cu sistemul de implanturi dentare Fast&Fixed. În ce anume constă acesta? Extracțiile, implanturile dentare și dinții ficși sunt implementați în doar 24 de ore. Procedurile au loc fără durere, știut fiind faptul că acest lucru cauzează un disconfort sporit pacienților.

Vindecarea rapidă este accelerată, echipa de medici de la Dental Premier bazându-se pe tehnologia Endoret. Specialiștii de aici au rezolvat de-a lungul timpului multe cazuri care au necesitat experiență, dar și tehnici și materiale de calitate. Atenția pentru detalii și pacienții mulțumiți recomandă această echipă.

Nici măcar vârsta nu reprezintă un impediment, aceste implanturi dentare putând fiind executate de la 18 ani în sus. Există, desigur, câteva impedimente, așa cum ar fi anumite boli și graviditatea.

Avantajele implanturilor dentare sunt incontestabile

Calitatea vieții sociale și încrederea în propria persoană se îmbunătățesc după ce are loc un implant dentar de înaltă clasă. Acesta redă zâmbetul, îmbunătățește exprimarea fonetică, oferă senzația de dinți naturali și confort fizic accentuat. Rezistența implanturilor dentare este garantată dacă se respectă indicațiile medicului stomatolog și se revine pentru controlul periodic.

Clinica Dental Premier mai oferă pacienților săi, pe lângă implanturi dentare, și diferite tipuri de aparate dentare, dar și servicii de chirurgie dentară și albirea dinților. De asemenea, și copiii pot beneficia aici de servicii stomatologice diverse. Prețurile pentru toate aceste servicii sunt listate pe site.

Pentru detalii, programări și consultații accesați pagina oficială dentalpremier.ro.

În articolul

(P) Obține un zâmbet perfect cu implanturi dentare realizate la Dental Premier

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x