(P) Trăiți în prezent! Bucurați-vă de fiecare zi cu un fotoliu de masaj profesional Masatto

Publicat pe 08.06.2021 la 07:45 Actualizat pe 08.06.2021 la 14:47

V-ați gândit puțin la cât de paradoxal trăim? Pentru că trăim în viitor și pentru viitor. Masatto și ale sale fotolii de masaj vin să ne ancoreze ceva mai mult în prezent. Nu degeaba unul din sfaturile clasice este carpe diem!

În fiecare zi ne gândim la mâine, la acea zi în care ne va fi mai bine. Și când vine acea zi de mâine, ne gândim în continuare la ce va veni. Practic ajungem să nu mai trăim azi, în prezent. Așteptăm să ne fie mai bine, ne proiectăm viața spre viitor, spre acel ceva mai bun. Dar cu voi, cei din prezent, cum rămâne?

Să ne gândim la prezent! Cu starea de bine cum stăm?

Ne plângem că stresul ne acaparează, că viața agitată în zilele noastre înseamnă multe task-uri și prea puțină odihnă, că timpul pentru a merge la spa este inexistent sau este destul de greu găsim acea fereastră liberă pentru a da fuga la masaje. Ei bine, Masatto a gândit o variantă mai convenabilă de a avea parte de masaje profesionale în intimitatea casei: gama de fotolii de masaj.

Cu funcții dintre cele mai complexe, fotoliul de masaj Divina de la Masatto spre exemplu este singurul model cu două mecanisme de masare pentru spate. Poate fi controlat în ale sale tehnici complexe și funcții pe măsură prin panoul de pe brațul fotoliului. Include zonă separată pentru masajul picioarelor, iar complexitatea sa este pe departe de a fi deja dezvăluită total.

Un astfel de un fotoliu de masaj profesional poate trona în casa oricui înțelege că are nevoie de o mână de ajutor în a menține sau chiar restabili starea de bine. Masajele sunt terapie de când lumea și iată că acum sunt și mai ușor accesibile.

Masajul în fiecare zi nu are de ce să fie contraindicat

Dacă la fel de fel de terapii recomandarea specialiștilor este de a urma o schemă anume, cu pauze și doze de administrare, când vine vorba despre masaje această formă de terapie este diferită. Nu cunoaște contraindicații, nu există limite nici pentru categoria de vârstă. Sunt așa zisele terapii care rău nu au cum să facă. Gândiți-vă că din instinct masați zona unde vă doare, unde v-ați lovit sau aveți un mușchi încordat.

Este adevărat că un simplu masaj de relaxare nu este de ajuns, mai ales dacă suferiți de contracturi musculare, dacă sunteți epuizat fizic și psihic. Este nevoie de ceva mai mult decât atât. Iar aici, din această nevoie veți descoperi că Masatto înseamnă mai mult decât un brand care vă pune la dispoziție fotolii de masaj.

Să descoperim universul Masatto

Masatto a adus în România fotolii de masaj complexe încât puteți spune realmente că sunteți în mâini bune, că sunteți masat prin frământare, tapotament și nu numai, de mâini dibace ca ale unui expert maseur. Imită într-un mod cât se poate de fidel mișcările naturale ale unui specialist în arta masajului.

Masatto înseamnă zeci de modele de fotolii de masaj, care mai de care mai complexe. Cert este că mizează pe diversitate. Veți găsi aici spre exemplu modele cât mai compacte, ideale chiar și în cele mai înguste spații, cum este Eta. Veți găsi modele accesibile, dar și o gamă de top unde Divina este cuvântul pe care veți dori să îl repetați la infinit. Masează divin ce-i drept și este the best of all.

Numiți cum ați dori să se desfășoare masajul pentru voi și fotoliile de masaj vor face asta. Cu muzică în surdină, cu masaj cu role încălzite și perne de aer ce parcă vă îmbrățișează efectiv, aceste fotolii vă sunt negreșit un motiv în plus să vă începeți ziua cum nu se poate mai bine. Masează și implicit atunci când vă simțiți bine vedeți și viața cu alți ochi.

Realitatea este singura certitudine pe care o avem și o știm. Bătrânii obișnuiesc să spună că dacă vom ajunge și mâine sănătoși, nu din crezul în fatalitate, ci pentru că nimic nu ne garantează în fond ziua de mâine. Așa că trăiți azi mai bine, mai relaxat și mâinele pe care îl așteptați va fi poate chiar mai bun.

Descoperiți Masatto online, dar și locațiile fizice:

În articolul

(P) Trăiți în prezent! Bucurați-vă de fiecare zi cu un fotoliu de masaj profesional Masatto

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x